Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Tobey Maguire, zi de naștere alături de Leonardo DiCaprio și alți prieteni celebri. Fostul ”Spider-Man” a împlinit 47 de ani

Publicat:

Tobey Maguire a implinit 47 de ani. Pare incredibil, dar actorul care l-a interpretat pe Spider-Man, nu mai este la prima tinerețe. Cu toate acestea, starul de cinema pare ca a gasit elixirul tinereții fara batranețe. și alte vedete mari au fost pe lista de invitați la aniversarea lui Maguire.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Mocanu a implinit 28 de ani! A petrecut pe lux și opulența de ziua lui de naștere: ”Asta da aniversare” / FOTO

17:15, 05.06.2024 - Bogdan Mocanu a petrecut pe cinste de ziua lui de naștere! A implinit 28 de ani și aceasta ocazie nu a putut trece fara un eveniment pe masura așteptarilor! Bogdan Mocanu a avut o aniversare pe care nu o va uita prea curand! Iata cum a petrecut in ziua cand a implinit 28 ani!

Soția lui Florin Salam, sarbatorita cu fast. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani. Imagini de la petrecerea organizata de ziua ei de naștere / VIDEO

14:25, 04.06.2024 - Zi importanta in familia lui Florin Salam, caci manelistul și-a sarbatorit soția. Roxana Dobre a implinit ieri 36 de ani și a fost surprinsa de oamenii dragi inca de la primele ore, ca mai apoi, pe seara, cantarețul sa dea o petrecere demna de „regina” lui.

Soția lui Florin Salam iși sarbatorește ziua de naștere. Cum a fost surprinsa Roxana Dobre de mama ei. Partenera manelistului a implinit 36 de ani: „Va iubesc” / FOTO

21:05, 03.06.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Florin Salam. Soția lui iși sarbatorește ziua de naștere, caci a implinit 36 de ani. Oamenii dragi nu au uitat de acest moment important și au surprins-o inca de la miezul nopții. Imagini emoționante alaturi de mama ei.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Nosfe și-ar fi sarbatorit astazi ziua de naștere. Regretatul artist, plans de prieteni pe rețelele de socializare: „Ne e dor de tine” / VIDEO

14:15, 24.03.2024 - Nosfe și-ar fi sarbatorit astazi ziua de naștere. Cantarețul ar fi implinit astazi varsta de 38 de ani. Regretatul artist este acum plans de prieteni pe rețelele de socializare. Iata ce au postat in memoria lui!


Ce parere ai despre aceasta stire?