Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Matthew McConaughey a devenit acţionar minoritar al echipei Austin FC, care evoluează în MLS

Publicat:

, castigator al in 2014, care ''a visat intotdeauna sa ajute la construirea unei echipe sportive'', a devenit actionar minoritar al echipei Austin FC, care evolueaza in campionatul nord-american de fotbal (MLS), scrie AFP.

Conform sursei, vedeta de la Hollywood a declarat ca este hotarata sa ajute clubul si ca va juca ''rolul'' unui fel de ''ministru al culturii'' in cadrul gruparii, potrivit agerpres.ro.

''Nu ma intereseaza sa fiu imaginea clubului. Intotdeauna am apreciat marile echipe care au avut succes si s-au mentinut in varf, fie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liga Campionilor - Nu putem castiga intotdeauna, a spus Guardiola dupa eliminarea echipei Manchester City

08:55, 18.04.2024 - Pep Guardiola, antrenorul echipei engleze Manchester City, a declarat ca "rezultatele sunt cele care conteaza in fotbal", dupa ce elevii sai au fost eliminati la loviturile de departajare de formatia spaniola Real Madrid, miercuri seara, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

„Ei vor pregati echipa!” » Fostul acționar de la Rapid vine cu detalii din interior. Ce solicita Cristiano Bergodi

13:45, 16.04.2024 - Ziua decisiva de la Rapid este departe de a se incheia. Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae sunt in ședința pentru a decide viitorul lui Cristiano Bergodi. Nicolae Cristescu, fost acționar in Giulești, acum in anturajul echipei, vine cu detalii despre planurile conducerii echipei care a coborat…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

13:15, 18.02.2024 - UTA a reușit la Voluntari ceea ce nu a reușit la Arad și la Oradea, in meciurile de pe teren propriu, atat in campionat cat... The post Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.

Cați bani a caștigat Gheorghe Hagi luna de luna, timp de 14 ani

12:21, 04.02.2024 - Gheorghe Hagi, managerul tehnic al clubului de fotbal Farul Constanța , a facut o declarație puternica privind contribuția sa excepționala in ultimii ani și nevoia acuta de schimbare in cadrul clubului. Gheorghe Hagi susține ca a dedicat nu mai puțin de 14 ani muncii intense , deseori fara recompensa…

Este oficial! George Buricea este noul selectioner al echipei nationale a Romaniei de handbal

15:50, 01.02.2024 - Handbalul constantean a dat de-a lungul timpului oameni de valoare in acest sport minunat. Unul dintre ei este George Buricea, fost jucator la HCM Constanta, HCDS si in prezent antrenor al echipei CSM Constanta. Buricea a dat intotdeauna dovada de devotament si de foarte multa modestie, in ciuda performantelor…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?