Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul George Clooney, implicat într-un accident rutier

Publicat:

George Clooney si socrul sau, , se intorceau acasa dupa o petrecere organizata pentru a sarbatori ziua de nastere a surorii lui , Tala.

Masina in care se aflau cei doi barbati a fost implicata intr-un usor accident, care s-a produs pe bulevardul din . George Clooney si tatal sotiei sale, Amal, au scapat insa nevatamati din acest accident.

a devenit sotia actorului american George Clooney in septembrie 2014, dupa o ceremonie fastuoasa, organizata la Venetia, in Italia, la care au participat mai multe celebritati…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Vreme la extreme in Italia! O 'bomba cu apa' a explodat in nord, in timpul ce sudul e sufocat de caldura

20:20, 17.05.2024 - Italia a fost lovita de inundații puternice dupa ploi abundente. Afectate sunt mai multe regiuni din nordul țarii, iar serviciile de urgența au folosit ambarcațiuni pentru a salva oamenii din casele lor. In sudul Italiei este un val de caldura.

Taxe mai mari in mai multe zone turistice din Europa! In unele orașe turiștii nu au voie nici cu mașina

16:50, 26.04.2024 - Pentru a combate supraaglomerarea mai multe orașe turistice din Italia au recurs la masuri drastice pentru turiști.Cea mai cunoscuta masura de acest fel este introducerea unei taxe de zi pentru orașul Veneția. Momentan vizitatorii care petrec doar o zi in oraș au nevoie de un bilet de zi, in valoare…

Fabrica de armament din Ardeal innoita prin proiecte de milioane de euro: „Armata Romana trece la calibrele de muniție NATO”

18:35, 07.04.2024 - Romania se inscrie timid pe traseul indicat de marile puteri militare din Europa drept raspuns la agresivitatea Rusiei: marirea producției de armament in toate țarile de pe continent. Cererea internaționala de muniție a crescut semnificativ dupa invadarea Ucrainei, iar responsabilii Uzinei Mecanice…

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

O romanca a fost aruncata din mașina și lovita in mod brutal, in Italia. Tanara de 24 de ani a ajuns la spital

16:45, 28.02.2024 - O tanara de 24 de ani a trecut prin momente cumplite dupa ce a fost aruncata dintr-o mașina, apoi batuta cu bestialitate. Totul s-a intamplat pe o strada principala din Marina di Carrara, Italia, iar martorii au chemat autoriațile pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?