Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acord între statele membre UE asupra legii lucrătorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mâncare la domiciliu. Statele urmează cum să-i califice pe lucrători. Uber cere legi naţionale

Publicat:
Acord între statele membre UE asupra legii lucrătorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mâncare la domiciliu. Statele urmează cum să-i califice pe lucrători. Uber cere legi naţionale

”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane de europeni, care muncesc in acest sector, anunta ea pe X. Directiva – asa cum a fost ea propusa de la sfarsitul lui 2021 – viza recalificarea drept salariati a numeroase persoane – livratori de mancare sau soferi de masini independente de transport cu soferi, in vederea unei consolidari…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expert citat de Le Figaro, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO. „Lipsa de comunicare arata ca nu a ințeles nimic”

11:45, 03.04.2024 - Mark Rutte e favorit pentru preluarea șefiei NATO, in timp ce Klaus Iohannis ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor din flancul estic”, scrie publicația franceza Le Figaro, intr-un articol dedicat reuniunii miniștrilor de externe din statele membre NATO la Bruxelles,…

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

08:55, 08.03.2024 - Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost folosit in ultimii ani pentru a contesta masurile care necesita inchiderea fabricilor de combustibili fosili. Ministrii din tarile UE au convenit…

Țarile UE s-au imparțit in doua tabere 'pentru' și 'impotriva' energiei nucleare. Cu cine s-a aliat Romania

00:00, 07.03.2024 - Statele membre ale UE au poziții divergente cu privire la energia nucleara: o tabara, condusa de Franța, insista pentru promovarea tehnologiei, iar cealalta, condusa de Germania și Austria, susține in schimb ca sursele de energie regenerabila (SRE) ar trebui sa fie prioritare, transmite Reuters, conform…

Statele membre UE, in cumpana referitor la energia nucleara: Franța este pro, Austria și Germania, contra

17:21, 04.03.2024 - Statele UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania sunt contra.

Ajuns la jumatatea perioadei de aplicare, Mecanismul de redresare si rezilienta produce efecte concrete in intreaga UE prin reforme si investitii ambitioase

18:55, 21.02.2024 - Mecanismul a fost, de asemenea, vital pentru abordarea provocarilor urgente, cum ar fi impactul in lant al razboiului de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei, arata comunicatul de presa al Executivului european. In planurile lor de redresare si rezilienta, statele membre au conceput reforme si investitii:…

Statele UE au votat prima lege din lume care previne inlocuirea oamenilor cu inteligența artificiala

21:55, 02.02.2024 - Statele UE au aprobat vineri o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale (AI), la capatul unor negocieri intense, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE, potrivit AFP.Desi textul a fost aprobat in unanimitate, unele state membre, precum Germania si Franta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?