Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Această femeie a reuşit să slăbească 100 de kg FĂRĂ DIETĂ! Care este secretul ei

Publicat:

Orice femeie se confrunta macar o data în aceasta viața cu problema kilogramelor în plus. Stilul de viața nesanatos și lipsa de mișcare sunt principalele cauze ale luarii în greutate.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Secretul vedetelor: Cum iși mențin silueta de Paște. Andreea Marin rupe tacerea

09:45, 03.05.2024 - Andreea Marin a reușit sa ajunga la silueta din liceu dupa mult efort. O perioada lunga de timp a facut mult sport, și-a schimbat dieta și chiar s-a și operat. De sarbatori insa, tentațiile culinare sunt mari, iar pentru a-și pastra kilogramele de acum, vedeta a marturisit ca va manca puțin din toate,…

VIDEO. Schioare surprinsa de avalanșa, in Munții Rodnei. Cum a reușit sa scape cu viața

14:40, 21.04.2024 - O schioare a fost surprinsa de avalanșa, in timp ce cobora din varful Munților Rodnei. Valul de zapada a ajuns-o din urma și a fost tarata pana la poalele muntelui, dar a scapat cu viața. Imagini cu sportiva care practica schi off-pista in Muntii Rodnei si care provoaca o avalansa au fost filmate sambata…

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

O femeie are o poveste de viata incredibila. S-a folosit de o eroare si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut și a 12-a oara, dar judecatorul a refuzat

06:05, 11.04.2024 - Femeia s-a folosit de o eroare dintr-o lege si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut s-o faca si a 12-a oara, dar judecatorii au considerat ca a profitat destul.Potrivit Krone, o femeie din Austria a carei identitate nu a fost dezvaluita, a ramas vaduva in 1981, prin divort.

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.

"Sunt de unde este și Messi". O femeie de 90 de ani a povestit cum a reușit sa scape cu viața din mainile teroriștilor

11:30, 22.03.2024 - "Sunt de unde este și Messi", le-a spus Esther Cunio, in varsta de 90 de ani, celor doi teroriști Hamas care intrasera in casa ei inarmati si mascati, in dimineața de 7 octombrie. Batrana s-a nascut in Argentina.

De ce vrea Andra sa fie ”piatra tare”

17:06, 07.03.2024 - Criticata pentru kilogramele in plus Andra a incercat sa slabeasca, dar fara succes. Mai este și gurmanda, dupa cum recunoaște, in cele din urma s-a vazut nevoita sa apeleze la specialiști. Spune ca nu o deranjeaza aspectul, ca e de la Domnu`(sic!), dar cand vine vorba de sanatate… „Eu v-am zis o chestie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?