Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceasta este cea mai rea soacra din lume! Ce i-a facut nurorii sale insarcinate e SOCANT!

Publicat:

O femeie însarcinata a scris o scrisoare despre soacra sa care îsi merita titlul de "cea mai rea soacra din lume". Trebuie sa afli ce i-a facut.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz socant! Minora violata de mai multe ori de un procuror! Victima, amenintata de suspectl

12:20, 07.06.2024 - Procurorul de caz din cadrul Sectiei de urmarire penala a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat cercetarile si a dispus trimiterea in judecata a unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Raducaneni pentru infractiunea de viol.Potrivit Biroului de informare…

Caz șocant in Timiș. Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Scandalul a pornit dupa ce ele i-au dus mancare unui coleg nepalez: ”Va sparg”

12:25, 28.05.2024 - Scandal de propoții in Timiș! Doua femei au fost batute de patronul la care lucrau. Barbatul și-a ieșit din minți dupa ce a vazut ca cele doua i-au dus mancare unui muncitor nepalez. Scandalul a degenerat, astfel ca angajatele au ajuns sa fie agresate de acesta!

Gest șocant facut de un roman in Germania. Și-a injunghiat colegul pentru o țigara

14:30, 16.05.2024 - Un muncitor roman a facut un gest șocant. In urma unei altercații pentru o țigara, acesta și-a injunghiat colegul lituanian, in varsta de 29 de ani. Un vecin a chemat forțele de ordine, iar barbatul a fost arestat și urmeaza sa fie prezentat unui judecator pentru tentativa de omor.

Diana Șoșoaca poate candida la Primaria Capitalei. Biroul Electoral al Municipiului București i-a admis candidatura

13:00, 01.05.2024 - Biroul Electoral al Municipiului București a respins dosarul de candidatura al Dianei Șoșoasca, pentru ca aceasta nu stransese suficiente semnaturi valide, in condițiile in care legea cere cel puțin 18.000 de semnaturi pentru București. Iata ca, in ultima zi de depunere a candidaturilor, senatoarea…

Gestul șocant facut de afaceristul turc, dupa ce a ucis-o pe Mirela și a aruncat-o langa autostrada

11:30, 15.04.2024 - Afaceristul turc care a ucis-o pe Mirela Bitfoi pentru o datorie de 10 mii de lei si i-a aruncat apoi cadavrul la marginea autostrazii va fi scos din arest pentru reconstituire. Dupa ce a ucis-o pe femeie, barbatul s-a intalnit cu sora ei.

Caz șocant in Mureș: femeie cercetata dupa ce și-a batut fiica bolnava psihic

16:10, 04.04.2024 - Și mai șocant este ca femeia nu a incetat sa-și agreseze fiica nici la rugamințile acesteia Sursa articolului: Caz șocant in Mureș: femeie cercetata dupa ce și-a batut fiica bolnava psihic Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Caz șocant in Piatra Neamț! Un barbat, gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de familie

19:36, 26.03.2024 - Un barbat din Piatra Neamț a fost gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de catre familia sa. Descoperirea macabra a avut loc pe un drum forestier din afara localitații. Familia este devastata de durere din cauza pierderii.

De ce Vladuța Lupau a ținut a doua sarcina secreta. Ce relație are artista cu soacra ei

17:20, 26.03.2024 - Vladuța Lupau a luat pe toata lumea prin surprindere cu vestea ca urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. Artista a ținut sarcina secreta in primele luni din motive bine intemeiate. Iata ce a marturisit soția lui Adi Rus despre relația pe care o are cu soacra ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?