Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accidente cu victime, în vest. Un șofer, în stare gravă la spital după ce a căzut într-o râpă

Publicat:

Zi cu incidente pe șoselele din Banat. Doua accidente rutiere au avut loc ieri, in urma carora au rezultat cinci victime, dintre care una se afla internata in stare grava. Unul dintre ele a avut loc in Oravița, in jurul orei 15.30. Un barbat de 28 de ani care se afla la volanul autoturismului sau, […] cu victime, in vest. Un șofer, in stare grava la spital dupa ce a cazut intr-o rapa a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul italian al Apararii, transportat in stare grava la spital, dupa ce a cazut in timpul unei ședințe

11:31, 22.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost dus de urgența la spital, dupa ce a resimțit stari de rau in timpul unei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare al Italiei. Crosetto este cunoscut cu probleme medicale, la inima. Potrivit informațiilor provenite din surse, Rai News din Italia a…

Ministrul italian al Apararii, in stare grava: a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a cazut intr-o ședința

10:31, 22.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a acuzat stari de rau, in timpul unei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare al Italiei. Crosetto e cunoscut cu probleme medicale, la inima.

Batrana lovita de o motocicleta acroșata de o mașina. Victima este in stare grava la spital

18:16, 13.05.2024 - O femeie de 75 de ani, care se deplasa pe jos, pe o strada din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, duminica, 12 mai 2024, victima a unui accident rutier. Un autoturism a acrosat o motocicleta, iar aceasta a lovit-o.

Copil cazut de la etajul 2 al unui bloc, transportat in stare grava la spital!

13:10, 20.04.2024 - Un copilaș in varsta de 2 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut in aceasta dimineața de la etajul unui bloc de pe strada Mureșului din Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața, alaturi de un echipaj SMURD, pentru a acorda asistența…

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

O fetița de 2 ani din București a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital

15:35, 15.04.2024 - Caz șocant in București! O fetița in varsta de 2 ani din Capitala a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital și are fractura craniana. Ea se juca in apropierea geamului, iar la un moment dat a cazut.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?