Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident stupid cu un Pagani Zonda: șoferul își regla scaunul în mers și a apăsat ...

Publicat:

Bodyguard-ul unui om de afaceri chinez i-a accidentat acestuia supercarul cand se intorcea de la inspecția tehnica a mașinii. In ciuda accidentului costisitor, chinezul nu și-a concediat angajatul.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer a fost reținut dupa ce a fost prins beat și sub influența substanțelor interzise la volan, in Cluj. Barbatul a incercat sa fuga de polițiști

09:00, 14.03.2024 - Un barbat  a fost reținut de polițiștii clujeni dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul lor, in trafic. Șoferul circula beat pe strazile din Cluj-Napoca.,,La data de 13 martie a.c., in jurul orei 05.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au dispus masura…

Atentat la viața unui polițist. Șoferul drogat l-a tarat un kilometru cu mana prinsa in portiera

09:55, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru.

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Momentul in care un bolovan uriaș cade peste un camion. Șoferul a supraviețuit miraculos

15:00, 04.03.2024 - Mai multe camioane care circulau pe un drum din districtul San Mateo, din Peru, au fost surprinse de o cadere masiva de pietre. O camera de bord filmeaza momentul in care un bolovan uriaș cade violent peste un camion.

A fost gasit șoferul in mașina caruia a fost filmat un copil aplecat pe geamul deschis, in mers: Ce sancțiuni a primit

19:31, 01.03.2024 - A fost gasit șoferul in mașina caruia a fost filmat un copil aplecat pe geamul deschis, in mers: Ce sancțiuni a primit A fost gasit șoferul in mașina caruia a fost filmat un copil aplecat pe geamul deschis, in mers. A primit avertisment scris și 3 puncte penalizare, anunța Mediafax.Polițiștii…

Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs tragedia de la 2 Mai, ramane in arest. Decizie de ultima ora

13:55, 27.02.2024 - Decizie de ultima ora in cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragicul accident de la 2 Mai. Magistrații au decis ca tanarul sa ramana in arest, respingand contestația pe care a depus-o recent.

(video) Doua persoane, lovite din plin de un automobil, chiar dupa ce pasesc pe o zebra: Soferul se deplasa la rosu

11:45, 24.02.2024 - Accident pe o strada din capitala. Doua persoane au fost lovite din plin de un automobil, chiar pe o trecere de pietoni. Potrivit imaginilor distribuite pe rețelele de socializare, șoferul se deplasa la roșu.

Nici nu e de mirare: Rupt de beat, un satmarean de 63 de ani s-a rasturnat cu mașina in Maramureș

15:35, 21.02.2024 - Marți, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Saliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, in apropiere de limita cu localitatea Sacel, un autovehicul ce se afla rasturnat in afara parții carosabile ca urmare a unui accident de circulație. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?