Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident naval produs de un BARCAGIU BEAT. Un tânăr a murit şi altul este în stare gravă VIDEO

Publicat:

Cei doi tineri iesisera la pescuit cu barca in zona Murighiol-Uzlina, informeaza Romania TV. La un moment dat, o alta ambarcatiune a intrat in ei cu viteza. In urma impactului, tinerii au fost aruncati din barca. Au fost scosi din apa de cativa pescari care se aflau in apropiere. Martorii spun ca cel care provocat accidentul era baut.

"Unul beat a intrat peste ei. Un barcagiu de la Cormoran, nu stiu. Au stat in apa doar cateva secunde. Oricum apa era rece. Barcagiu abia mai vorbea de beat ce era", sustine martorul.

In urma accidentului, tinerii au suferit traumatisme grave si…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pompieri raniți in urma unui accident rutier produs langa Timișoara. Unul este in stare grava

17:20, 25.05.2024 - Accident cu șapte victime, sambata dupa-masa, langa Recaș. Au fost implicate un autoturism in care se afla doar șoferul și o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din Recaș, care se deplasa la o intervenție. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

Preotul paroh Ilie Geangavelea a murit intr-un accident produs in Costești de un tanar de 18 ani

18:15, 14.05.2024 - Un alt accident mortal pe fondul lipsei de experiența a conducatorului auto s-a petrecut astazi in Arges, acolo unde un tanar de 18 ani din Ungheni, aflat la volan, a acroșat un autoturism cu remorca, condus de un barbat in varsta de 47 de ani din Costești. Acesta din urma a intrat intr-un cap de […]

Preotul Ilie Geangavelea din Costești, Argeș, a murit intr-un accident rutier, iar un coleg al sau altul este in stare grava. Doua mașini s-au ciocnit

18:11, 14.05.2024 - Un preot de 46 de ani a murit intr-un accident rutier produs, marti, pe un drum din localitatea argeseana Costesti, unde doua autoturisme s-au ciocnit violent, relateaza Argeșulonline.ro. Un alt preot, care se afla cu el in mașina, este in stare grava. Preotul care a decedat este Ilie Geangavelea, din…

O femeie din Dolj care era in stare grava dupa o endoscopie a murit. Dosar pentru ucidere din culpa și suspiciune de malpraxis

12:35, 07.05.2024 - Femeia care se afla in stare grava dupa ce, la inceputul lunii aprilie, a suferit o interventie de endoscopie a murit, iar politistii din Dolj fac cercetari pentru ucidere din culpa si afirma ca exista suspiciunea unui caz de malpraxis medical.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!


Ce parere ai despre aceasta stire?