Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal pe Autostrada Soarelui: Un șofer de 19 a intrat cu mașina într-o autoutilitară

Publicat:

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați, sambata, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier la kilometrul 42, sensul de mers București spre Constanța, conform IPJ Calarași.

Din primele cercetari a reieșit faptul ca un autoturism, condus de un tanar, de 19 ani, ar fi intrat in coliziune cu o autoutilitara cu semiremorca, condusa regulamentar, pe aceeași banda, de catre un barbat, de 43 de ani.

In urma coliziunii, șoferul autoturismului a decedat pe loc.

Conducatorul, de 43 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCIDENT MORTAL in Dej. Un barbat fara permis s-a izbit cu mașina de un cap de pod – FOTO

09:51, 19.05.2024 - Un accident mortal a avut loc aseara, in jurul orei 22:50, pe strada Bistriței din municipiul Dej. Polițiștii au stabilit ca un barbat de 38 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism ar fi parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un cap de pod. In urma apelului la 112, la fața…

VIDEO | Accident mortal in București: Femeie lovita de o mașina chiar pe bulevard; circulația STB, deviata

13:55, 13.05.2024 - O femeie a fost lovita mortal, luni, de o mașina pe strada Barbu Vacarescu din București, anunța Brigada Rutiera a Capitalei. Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Vacarescu.

Circulație feroviara blocata, dupa un accident mortal

09:50, 13.05.2024 - O persoana a fost lovita mortal de trenul IR 1582 intre stațiile Basarabi și Dorobanțu, astfel ca traficul este restricționat luni dimineața pe un fir de circulație pe magistrala București - Constanța.

Accident rutier pe strada Ștefanita Voda, Constanta. S-a spart si o conducta de gaz (FOTO)

18:25, 04.05.2024 - Astazi, 4 mai 2024 a avut loc un accident rutier, in municipiul Constanta. Politistii au fost sesizati de producerea unui accident rutier in municipiul Constanta, pe strada Stefanita Voda. O masina a iesit de pe carosabil si a intrat in coliziune cu o alta masina parcata. In urma incidentului s a spart…

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

(VIDEO) Gorj: Accident mortal pe DN 67 la Scoarța

09:55, 23.02.2024 - Un accident mortal a avut loc, aseara, pe DN 67, in localitatea gorjeana Scoarța. Polițiști din cadrul Secției 6 Rurala Targu Carbunești au fost sesizati prin apelul 112 de o femeie ca, pe DN 67 a avut loc un accident rutier, cu doua victime. Potrivit IPJ Gorj , un tanar de 22 de ani, din Targu Carbunești,…


Ce parere ai despre aceasta stire?