Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal la Valea Ursului

Publicat:

In urma cu puține momente un accident mortal s-a produs in localitatea argeșeana . Totul s-a intamplat in momentul in care soferul unui Logan a pierdut controlul masinii intr-o curba extrem de periculoasa la dreapta. Masina a intrat direct intr-un TIR. In urma impactului, loferul a murit pe loc, iar femeia ce se afla pe scaunul din dreapta era captiva intre fiarele contorsionate, existind riscul ca si aceasta sa isi piarda viata. 

Adauga comentariu

Nume*

Email*

Anunta-ma daca apar comentarii noi

Trimite Ultima actualizare: Joi, 23 Martie…

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

(video) Nu a vazut nici BMW-ul, nici masina INSP: Un sofer a intrat in plina viteza intr-un automobil tras pe dreapta de politisti, la Prepelița

12:56, 27.04.2024 - Accident nocturn in raionul Singerei. Un șofer de BMW, fiind tras pe dreapta și documentat de un echipaj INSP, s-a ales și cu mașina boțita, dupa ce o Toyota s-a izbit de automobilul acestuia. Impactul a avut loc aseara, 26 aprilie, in localitatea Prepelița.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

Sofer lovit de o masina pe A1, in timp ce anunta un accident in care era implicat

09:40, 08.02.2024 - Doi barbati au ajuns la spital cu traumatisme, dupa ce au fost implicati joi dimineata intr-un accident pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva, in zona iesirii spre Agnita, potrivit Agerpres.''Politistii BPA A1 Ramnicu Valcea - Deva intervin la un accident de circulatie produs pe A1, la km 242, in…

Accident mortal in Dolj. Un barbat a fost calcat de mașina pe trecerea de pietoni

08:25, 07.02.2024 - Accident cumplit in Dolj. Un barbat a fost calcat mortal de mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Acesta a fost gasit fara suflare intins pe asfalt, iar viața lui nu a mai putut fi salvata. Barbatul a fost declarat mort.

IMAGINILE TRAGEDIEI! Accident mortal intre Mihail Kogalniceanu si Constanta! (VIDEO)

22:11, 06.02.2024 - O tragedie a avut loc astazi pe drumul dintre localitatile Mihail Kogalniceanu si Constanta, unde un accident grav s a soldat cu moartea a doi oameni. Conform primelor informatii, un tir si o masina au fost implicate. Din nefericire, doi barbati aflati in masina si au pierdut viata in urma impactului…


Ce parere ai despre aceasta stire?