Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal în județul Satu Mare. Vezi detalii

Publicat:

Un tanar de 23 de ani din Ambud a murit in noaptea de sambata, 25 spre astazi, 26 martie intr-un accident de circulație ce a avut loc pe strada Victoriei din Negrești-Oaș. Tragedia s-a petrecut inainte de miezul nopții, la ora 23.40. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ , , un tanar de […]

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

FOTO: Intervenție cu elicopterul SMURD la un accident rutier mortal pe E60, in județul Mureș

03:05, 20.03.2024 - Pompierii mureșeni au fost solicitați sa intervina marți, 19 martie, la un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, pe E60, in localitatea Țigmandru, comuna Nadeș. "La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului Sighișoara intervin cu o autospeciala de stingere și…

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Un copil de patru ani aflat pe bicicleta a fost lovit mortal de o mașina, pe un drum din Satu Mare

16:25, 09.03.2024 - Gravul accident rutier a avut loc sambata, 9 martie, pe drumul judetean 108 L, in localitatea Madaras din judetul Satu Mare, dupa ce copilul de 4 ani a fost lovit de mașina in timp ce ar fi incercat sa traverseze strada pe bicicleta, relateaza PresaSM.„Politistii au constatat faptul ca un conducator…

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?