Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal în Bistriţa Năsăud: Un adolescent de 16 ani a fost spulberat pe DN 17

Publicat:

Din primele informații, se pare ca accidentul s-ar fi petrecut din vina baiatului, care ar fi traversat strada prin loc nepermis, in fuga și fara sa se asigure. "Un barbat de 62 de ani din Negrilești, in timpul efectuarii unei manevre de depașire, a surprins și accidentat un minor de 16 ani din Uriu, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis, in fuga și fara sa se asigure. Din accident a rezultat decesul minorului”, a precizat pentru , agentul principal de poliție , purtatorul de cuvant al IPJ BN.

Potrivit sursei citate, cercetarile continua…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dambovița: Imagini de la accidentul mortal de pe DN 7. Șoferul și-a pierdut viața, iar doi pasageri au ajuns la spital

09:25, 13.06.2024 - Un barbat din Lungulețu și-a pierdut viața, in noaptea de miercuri spre  joi, intr-un accident teribil, produs pe DN 7, in afara localitații Matasaru. Tragedia a avut loc in momentul cand șoferul a pierdut controlul volanului și a direcției de deplasare și a ajuns cu autoturismul in decor, intr-o zona…

Omul de afaceri care a provocat accidentul mortal de la Malini ar fi incercat sa ...

15:20, 07.06.2024 - Barbatul in varsta de 41 de ani, din comuna Slatina, care a comis un accident mortal in noaptea de 4 spre 5 iunie și, cel mai grav, a parasit locul faptei, fugind și fiind prins de polițiști dupa aproximativ 7 ore, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunțat Monitorul de Suceava inca de ...

Motociclist accidentat mortal de șoferul unui autobuz care a virat fara sa se asigure

15:05, 04.06.2024 - Un motociclist de numai 20 de ani a murit dupa ce șoferul unui autobuz din Piatra-Neamț a facut o manevra de intoarcere, fara sa se asigure, și l-a lovit din plin. Accidentul a avut loc luni, jurul orei 14.00, pe strada Petru Movila din Piatra Neamț, la capatul de linie al mijloacelor de transport in…

(video) Un cal, lovit mortal de un microbuz, pe un traseu la Suruceni: Cum s-a intamplat accidentul

17:21, 07.05.2024 - Accident in localitatea Suruceni din raionul Ialoveni. Un cal a fost lovit mortal de un microbuz, in seara de ieri, 6 mai. Potrivit Poliției, impactul s-a produs in timp ce cabalina a traversat strada alergand prin fața autovehicolului.

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

Accident mortal pe un drum in lucru. Angajata de la Drumuri Naționale, omorata pe loc. Alt muncitor, dus la spital VIDEO

16:31, 24.04.2024 - Accidentul a avut loc miercuri, 24 aprilie 2024, in jurul orei 15,00, in localitatea doljeana Racarii de Sus. Un șofer care se afla la volanul unui autocamion a ignorat avertismentele ca in zona se efectuau lucrari și a lovit in plin remorca de semnalizare luminoasa.

Un sofer baut a accidentat mortal un pieton care traversa prin loc nepermis, in Timiș

22:00, 05.04.2024 - Un sofer baut a accidentat mortal un pieton care traversa prin loc nepermis, in TimișUn sofer de 69 de ani, care consumase alcool, a accidentat mortal, vineri seara, un pieton angajat intr-o traversare prin loc nepermis, in localitatea Sacalaz.

Accident mortal in Bragadiru. Un pieton a fost spulberat de un motociclist. Traficul a fost blocat

03:00, 29.03.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, joi seara, pe DN 6, in localitatea Bragadiru din judetul Ilfov, un motociclist a lovit un pieton. Articolul Accident mortal in Bragadiru. Un pieton a fost spulberat de un motociclist. Traficul a fost blocat apare prima data in Money .


Ce parere ai despre aceasta stire?