Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal de muncă la Antibiotice Iaşi

Publicat:

Un grav accident de munca a avut loc astazi la Antibiotice, in jurul orei 12:00. Mihai Deliu (58 de ani) a cazut peste niste tevi in timp ce intervenea la firele din reteaua electrica a companiei. El era electrician de peste 28 de ani in fabrica. Din nefericire, barbatul s-a lovit grav la cap. La fata locului a fost chemat un echipaj SMURD, iar personalul medical a incercat sa salveze viata electricianului. In ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dambovița. O mașina a ieșit de pe DN 7 și a ajuns pe camp

08:25, 13.06.2024 - Un barbat de 54 de ani, din Lungulețu, județul Dambovița, a murit, iar doi pasageri din mașina pe care o conducea el au fost raniți, dupa ce vehiculul a parasit DN 7 in noaptea de miercuri spre joi și a ajuns pe camp.

ACCIDENT MORTAL in Livada. Pieton lovit de o mașina pe ”trecere” – FOTO/VIDEO

13:55, 08.06.2024 - Un accident s-a produs aseara, in jurul orei 22:25, pe DN1C, in zona localitații Livada. Din primele informații, un barbat angajat in traversarea șoselei a fost lovit de o mașina. In urma apelului la 112, la fața locului au intervenit doua echipaje SMURD, pompierii, dar și polițiștii. ”La sosirea echipajului…

Accident mortal pe DN2, la Valea Seaca. Sunt cinci victime, dintre care una a decedat

09:00, 08.06.2024 - Doua autoutilitare și un autoturism au fost implicate sambata dimineața intr-un accident produs pe DN2, in zona localitații Valea Seaca, județul Bacau. Cinci persoane au fost ranite. Circulația este oprita temporar.

Accident mortal pe DN 15D, in județul Neamț. Traficul rutier este blocat

10:41, 03.06.2024 - Un barbat a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in coliziune cu un camion, pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozienii de Sus, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Accident de munca la Aeroportul Internațional Maramureș

07:41, 01.06.2024 - Un accident de munca s-a produs, vineri, in incinta Aeroportului International Maramures. Un muncitor care lucra la peretii din noului terminal al aeroportului a cazut de pe o schela metalica mobila, barbatul fiind transportat la spital. Evenimentul, incadrat ca accident de munca, a avut loc vineri,…

Accident mortal in Prahova! Un șofer in varsta de 20 de ani și-a ucis mama in evenimentul rutier

09:50, 27.05.2024 - O femeie și-a pierdut viața in urma unui accident rutier pe o șosea din Prahova. La volanul mașinii se afla chiar fiul ei. Potrivit informațiilor, tanarul in varsta de 20 de ani nu a redus viteza intr-o curba, a pierdut controlul volanului si a intrat frontal intr-un autoturism care circula regulamentar.

Cadoul otravit! A primit o masina si imediat a produs un accident mortal

10:50, 13.05.2024 - Un tanar, in varsta de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timișoara inspre localitatea Beregsau Mare, iar intr-o curba la stanga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a rasturnat in afara parții carosabile. In urma impactului a rezultat decesul unei tinere, in varsta…

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.


Ce parere ai despre aceasta stire?