Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Străşeni: Un autobuz de linie a lovit o maşină. O persoană a murit (VIDEO)

Publicat:

(UPDATE 13:25) În urma accidentului o persoana a murit. Este vorba de o femie, în vârsta de 30 de ani, care se afla în masina model Mercedes.

(12:49) Un autobuz de pe linia Chisinau - Falesti s-a tamponat cu o masina. Accidentul a avut loc acum câteva minute, în orasul Straseni.

a fost spulberata de autobuz si a zburat în sant. În automobil se aflau soferul, o femeie si o tânara, care a fost transportata la spital.


La fata locului a venit un echipaj al .…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

O noua linie electrica va lega Bacaul de Republica Moldova

09:30, 01.05.2024 - La Chișinau s-a semnat memorandum de ințelegere intre Ministerul Energiei  și USAID pentru construcția unei noi linii de inalta tensiune care va lega Moldova de Romania. Linia electrica, ce va avea o capacitate de 400 de kilovolți și o lungime de 190 de kilometri, va lega stația electrica din Strașeni,…

Atentatul terorist de la Moscova. A fost arestata a 12-a persoana. 133 de oameni au murit

19:11, 27.04.2024 - Inca o persoana a fost arestata de polițiștii rușii in legatura cu atentatul de luna trecuta din sala de concerte din Moscova. Este a 12-a persoana care ajunge dupa gratii. Cel puțin 133 de persoane au murit in atacul terorist.

Un obuz rusesc a lovit o casa dintr-un sat ucrainen. Trei oameni au murit

12:50, 07.04.2024 - Trei civili au fost uciși in urma unui atac al rușilor asupra regiunii Zaporojia, anunța autoritațile ucrainene. Atacul a avut loc duminica dimineața. Obuzul a lovit o casa dintr-un sat aflat aproape de linia frontului.

(foto) Un autobuz cu pasageri, de pe ruta Balți-Pirlița, lovit de un tren marfar la Falești: Șoferul nu ar fi cedat trecerea locomotivei

17:06, 03.04.2024 - Un autobuz de pe ruta Balți-Pirlița, cu 11 pasageri la bord, a fost lovit de un tren marfar, in zona unei treceri la nivel cu calea ferata din satul Rauțel, din raionul Falești. Informația a fost confirmata de ofițera de presa a IP Falești, Svetlana Talpa.

Accident la Huțani. O femeie de 70 de ani a murit iar o alta persoana a fost transportata la spital

15:26, 17.03.2024 - Accident la Huțani. O femeie de 70 de ani a murit iar o alta persoana a fost transportata la spital Un accident rutier a avut loc in urma cu puțin timp, in localitatea Huțani. In eveniment a fost implicat un singur autoturism, in care se aflau doua persoane.  La fața locului, a ajuns in cel mai scurt…

O drona israeliana a ucis un lider Hamas in Liban

12:50, 13.03.2024 - O drona israeliana a lovit o mașina aflata in orașul Tir, din sudul Libanului. Un membru Hamas a murit. Atacul a avut loc miercuri. Martorii au relatat ca o drona israeliana a zburat deasupra locului timp de cateva minute și apoi a lovit mașina.O sursa Hamas a spus pentru Reuters ca victima…

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.


Ce parere ai despre aceasta stire?