Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT GROAZNIC la Călărășeuca. Un tânăr a murit, după ce a ajuns cu maşina în gardul mănăstirii din localitate (FOTO)

Publicat:

Un sofer de 33 de ani a murit, in urma unui accident grav, produs noaptea trecuta in satul Calarașeuca, raionul Ocnița.Potrivit politiei, tanarul conducea un Mercedes si in circumstanțe necunoscute a pierdut controlul asupra volanului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O tanara de 19 ani a murit intr-un accident rutier, dupa ce a ajuns cu masina pe contrasens si a lovit un tir

21:31, 01.05.2024 - O tanara de 19 ani a decedat intr-un grav accident rutier care a avut loc, marti seara, pe raza localitatii Ciochiuta, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mehedinti. Tanara a patruns cu autoturismul pe contrasens si a fost lovita in plin de un tir care circula regulamentar. Sonia…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Accident grav pe DN29 Botoșani-Suceava. O mașina s-a izbit de un cap de pod. Un pasager a murit pe loc

16:41, 17.03.2024 - Un autoturism in care se aflau doua persoane s-a lovit de un cap de pod duminica, pe DN 29 Botosani-Suceava, in apropierea localitatii Hutani, judetul Botosani, iar pasagerul, o femeie de 72 de ani, a decedat, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un sens.…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?