Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident groaznic în judeţul Alba: doi tineri au murit

Publicat:

Potrivit Inspectoratului Judetean de , unul dintre tinerii in varsta de 18 ani se afla la volanul masinii, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si autoturismul s-a izbit de un stalp de electricitate.

In urma impactului, soferul, dar si pasagerul din dreapta, un tanar in varsta de 16 ani, au murit pe loc, iar un alt pasager din masina, in varsta de 18 ani, a fost ranit grav, fiind transportat la .

Primele cercetari arata ca tanarul care se afla la volanul masinii ar fi consumat bauturi alcoolice, iar apoi ar fi iesit la…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil un tanar a decedat! A fost scos de descarcerare dintre fiarele mașinii dar….!

08:25, 19.05.2024 - Grav accident rutier noaptea trecuta la Dej. Un tanar in varsta de 20 de ani a fost scos de echipajul de la descarcerare dintre fiarele mașinii Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit in cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe strada Bistriței din municipiul Dej. La fața…

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Accident tragic la Arad: Un motociclist a fost spulberat de un TIR / Tanarul a murit pe loc - FOTO

09:50, 23.03.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani, care circula cu motocicleta, a fost ranit mortal pe un drum din județul Arad. Motociclistul a fost lovit de un TIR. Pompierii aradeni au fost chemați, in noaptea de vineri spre sambata, la un accident rutier in care au fost implicate un autotren și o motocicleta, in…

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?