Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT GRAV! Un pasager a fost aruncat dintr-o maşină (VIDEO ŞOCANT)

Publicat:

Accident grav in orasul Dnepropetrovsk din Ucraina. Un automobil de model a derapat si s-a ciocnit cu un alt vehicul de model .

Masinile au fost avariate grav, insa inainte de impact, pasagerul din dreapta soferului masinii rosii a iesit pe usa direct pe carosabil.

Barbatul care a cazut pe asfalt practic si-a salvat viata, deoarece automobilul s-a lovit si avariat grav in zona unde statea el.

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților in Alba Iulia. O mașina cu numere de Sibiu s-a aruncat intr-o mașina staționata cu avariile pornite

14:41, 01.05.2024 - FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților in Alba Iulia. O mașina cu numere de Sibiu s-a aruncat intr-o mașina staționata cu avariile pornite FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților in Alba Iulia. O mașina cu numere de Sibiu s-a aruncat intr-o mașina staționata cu avariile pornite Un…

Mașinile dupa care intorci capul la Satu Mare

12:00, 27.04.2024 - Pasionat de Dacii, un om de afaceri din Satu Mare si-a cumparat 10  autoturisme vechi si a deschis un mic muzeu in curtea societatii sale.  In anul 2014, el a deschis „Muzeul Daciei Romanesti” in curtea firmei sale, in care a adapostit toate Daciile si permite curiosilor sa le vada. Curiosii pot intra…

Șofer ranit de polițiști dupa o urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Dupa ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

11:11, 21.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost impușcat de polițiștii care au incercat sa il opreasca in trafic. In mașina lui au fost gasite marfuri de contrabanda din Ucraina.

"Apocalipsa e aici" | De teama eclipsei, o astroloaga si-a ucis partenerul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi si-a luat zilele

10:16, 11.04.2024 - Eclipsa totala de Soare nu a adus doar entuziasm in randul oamenilor, ci si drama. Este povestea unei astrologe americane obsedata de acest fenomen, care a ales sa isi omoare partenerul si sa isi raneasca copiii in ziua in care luna a acoperit soarele.

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Sfarșit groaznic pentru un tanar, intr-un grav accident rutier. A fost aruncat la 25 de metri de mașina rasturnata pe camp

18:10, 11.03.2024 - Un șofer de 29 de ani din județul Vaslui a murit dupa ce mașina pe care o conducea s-a rasturnat pe camp, la marginea unui drum. Polițiștii au descoperit trupul tanarului aruncat la 25 de metri de caroserie.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident șocant, cu 3 morți, pe DN1. Un camion a trecut peste o mașina și a cazut de pe pod

21:50, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs vineri pe drumul national DN 1, pe centura orasului Avrig. Trei persoane și-u pierdu viața. Din primele informații, un camion a trecut peste o mașina și apoi a rupt balustrada podului, cazand pe calea ferata. Tragedia s-ar fi produs dupa ce una din roțile camionului au explodat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?