Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav între Giurgiu şi Bucureşti: un bărbat şi-a pierdut viaţa

Publicat:

Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident grav care a avut loc pe DN5, in apropiere de satul Plopsoru, intre Giurgiu si Bucuresti.

Din primele informatii, rezulta ca Break a adormit la volan, a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR bulgarescu. La randul sau, TIR-ul a lovit masina din spate, un autovehicul al .

Soferul Daciei si-a pierdut viata pe loc. Drumul a fost blocat pentru o jumatate de ora, dar acum se circula in conditii bune. Accidentul a avut loc in jurul orei 14.00.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini desprinse din vestul salbatic in București! Deși a fost avertizat cu un tarnacop de un barbat, un șofer și-a continuat drumul prin indundații! Mașina lui a plutit: ”Bai, nebunilor!”/ VIDEO

10:20, 14.06.2024 - Au fost surprinse imagini desprinse parca din vestul salbatic in București! Un barbat a sarit in fața unei mașini cu un tarnacop, avertizandu-l pe un șofer sa se opreasca. De teama și panica, șoferul și-a continuat drumul. Mașina lui a platit pe strada, cantitatea de apa acumulata fiind halucinanta!

Bianca Dragușanu s-a filmat alaturi de un barbat care conduce Skoda Octavia! Vedeta s-a razgandit in privința mașinii: ”Viața bate filmul” / VIDEO

12:40, 12.06.2024 - Bianca Dragușanu s-a razgandit in ceea ce privește mașinile și s-a filmat alaturi de un barbat care conduce o... Skoda Octavia! Vedeta a lasat deoparte boldiul de lux pe care il conduce și a trecut la o mașina la care puțini se așteptau! Iata cum a fost experiența ei!

Miraculos! Cum a scapat cu viața un barbat care era atacat de rechin / Martorilor nu le-a venit sa creada

05:20, 05.06.2024 - Un barbat care era atacat de un rechin a supraviețuit dupa ce l-a lovit in fața. El a fost mușcat de mai multe ori, dar a fost scos din apa de cațiva martori. Incidentul s-a produs pe o plaja din California.

Un barbat de 50 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin

19:40, 22.05.2024 - Un accident grav a avut loc miercuri seara, in jurul orei 18:00, pe raza localitații Savarșin, din județul Arad, intre o mașina și un TIR.... The post Un barbat de 50 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat de 51 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin

19:15, 22.05.2024 - Un accident grav a avut loc miercuri seara, in jurul orei 18:00, pe raza localitații Savarșin, din județul Arad, intre o mașina și un TIR.... The post Un barbat de 51 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat a murit in accidentul produs pe Centura Capitalei

16:35, 25.04.2024 - Șoferul unuia din cele doua autoturisme implicate in accidentul produs joi pe Centura Capitalei a murit, anunța IPJ Ilfov. Fiul acestuia, ranit in accident, a fost dus la un spital din București.

Dambovița: Un șofer beat a scapat cu viața dupa ce s-a oprit cu mașina in gardul unui imobil

15:10, 13.04.2024 - Un șofer beat a scapat cu viața dintr-un accident violent! Acesta s-a oprit cu mașina in gardul unui imobil, dupa ce a pierdut controlul  direcției de deplasare. Accidentul s-a petrecut pe DN 71, pe raza satului Priboiu. La volanul mașinii implicate in accident se afla un barbat din București, in varsta…

Accident cumplit in centrul Capitalei, in Piața Unirii! Un barbat a murit

10:10, 10.04.2024 - Un accident grav s-a produs miercuri dimineața, 10 aprilie, in centrul Capitalei, in zona Pieței Unirii. La fața locului au intervenit atat salvatorii, cu ambulanțe, cat și polițiștii. Accidentul a avut loc pe strada Halelor, din București. Acolo unde, din primele informații, un pieton a fost lovit…


Ce parere ai despre aceasta stire?