Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în județul Gorj! O persoană a murit și alte două au fost rănite / VIDEO

Publicat:

In cursul zilei de azi, un grav accident rutier a avut loc pe DN 67, in localitatea Telești, județul Gorj. O persoana a murit și alte doua a fost grav ranite in urma impactului dintre doua autoturisme.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.

Accident grav in Gorj. O persoana incarcerata, trafic complet blocat

22:10, 22.02.2024 - Doua masini s-au ciocnit, joi seara, si apoi s-au rasturnat, in judetul Gorj, pe DN 67. O persoana este incarcerata, iar traficul in zona localitatii Scoarta este blocat.”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 67, localitatea Scoarta, judetul Gorj, s-a produs…

Accident cu doua masini, in judetul Gorj - O persoana este incarcerata - Trafic blocat

22:05, 22.02.2024 - Doua masini s-au ciocnit, joi seara, si apoi s-au rasturnat, in judetul Gorj, pe DN 67. O persoana este incarcerata, iar traficul in zona localitatii Scoarta este blocat, potrivit news.ro. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 67, localitatea Scoarta,…

Accident cu 8 victime in Galați! O persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar / FOTO

10:20, 16.02.2024 - Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Galati. In urma tragicului eveniment, o persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?