Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident GRAV în București: Șapte VICTIME, zona de sud e BLOCATĂ

Publicat:

Un accident, in care au fost implicate trei masini, a avut loc, miercuri, pe Sos. Oltenitei din Capitala, in urma caruia sapte persoane au fost ranite, potrivit Biroului de presa al .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal pe DN2, la Valea Seaca. Sunt cinci victime, dintre care una a decedat

09:00, 08.06.2024 - Doua autoutilitare și un autoturism au fost implicate sambata dimineața intr-un accident produs pe DN2, in zona localitații Valea Seaca, județul Bacau. Cinci persoane au fost ranite. Circulația este oprita temporar.

Mașina lasata cu cheia in torpedou, implicata intr-un accident cu patru vehicule parcate, in Capitala

19:25, 16.05.2024 - Un bucureștean care a lasat mașina parcata, dar cu cheile in torpedou, a fost chestionat, joi, de polițiști, pentru ca mașina lui a fost implicata intr-un accident cu alte patru vehicule. Mașina a fost abandonata, iar acum oamenii legii cauta șoferul care

Accident rutier deosebit de grav pe Podul Basarab din București: 7 victime, transportate la spital / Traficul rutier este blocat

19:10, 12.05.2024 - Un accident grav a avut loc, duminica seara, pe Podul Basarab din Capitala, potrivit informatiilor care circula pe retelele de socializare iesirea spre cartierul Militari fiind blocata. La fata locului se afla multe echipaje de politie, ambulanta si pompieri, informeaza News.ro.

Accident intre doua autoturisme și o duba care tracta o semiremorca: Doua victime, la spital

21:10, 20.04.2024 - Un accident intre doua autoturisme și o autoutilitara ce tracta o semiremorca a avut loc, sambata dupa-amiaza, intr-un sat din județul Constanța. In urma evenimentului, unul dintre șoferi și un pasager au fost raniți. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident rutier grav, pe A1: victime incarcerate și 4 mașini implicate; intervine elicopterul SMURD

13:41, 18.04.2024 - Pompierii sibieni intervin de urgența la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe mașini. Din primele informații exista o victima incarcerata și alte doua victime care au nevoie de asistența medicala. A fost chemat și elicopterul SMURD.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Cluj: Accident cu victime pe Turzii. Doi șoferi și o pasagera, la spital

20:10, 06.04.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați sa intervina la un accident rutier, care s-a petrecut sambata dupa-amiaza pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au alocat o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au gasit doua autoturisme…

UPDATE (VIDEO) Accident cu patru victime in Bucovaț. Un autoturism a luat foc

11:06, 28.03.2024 - UPDATE: Femeia, de 35 de ani, care a intrat in stop cardio respirator nu a raspuns manevrelor de resuscitare și s-a declarat decesul. UPDATE: In cele doua autoturisme erau 6 persoane, cinci dintre ele vor fi transportate la spital. O persoana se afla la fața locului și i se aplica manevre de resuscitare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?