Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT de elicopter. Cinci persoane au MURIT

Publicat:

Cei sapte ocupanti ai aparatului erau sase barbati si o femeie, cu varsta intre 45-63 de ani, a anuntat prefectura. Victimele erau responsabili ai Federatiei antreprenorilor (FVE), cu sediul la Lausanne, si se deplasau in Franta pentru a vizita uzinele Peugeot din Sochaux, a precizat , presedinte al unei asociatii a antreprenorilor care i-a invitat. Cauzele accidentului survenit in jurul orei 9.30 (7.30 GMT) nu sunt cunoscute, potrivit Agerpres.

Aparatul, de tip Eurocopter EC130, a decolat de pe aeroportul din Lausanne si se indrepta spre Montbeliard, unde urma sa aterizeze.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

Ultima ora: Un om a murit și trei sunt raniți grav pe A2: București - Constanța

17:15, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane, un accident a avut loc pe autostrada…

Patru schiori au murit in urma unei avalanse in Franța. Alpiniștii erau insoțiți de un ghid

13:00, 26.02.2024 - Patru schiori au murit in urma unei avalanse care s-a produs in zona muntoasa Massif Central din regiunea central-sudica a Frantei, relateaza agentiile DPA si AFP. Trei persoane au fost ranite usor.

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

Peste 1.200 de persoane puse sub acuzare in cea mai recenta operatiune impotriva traficului de medicamente in UE

00:16, 15.02.2024 - Patru laboratoare subterane au fost distruse si 92 de website-uri au fost inchise in cea mai recenta operatiune impotriva traficului de medicamente in Uniunea Europeana, care s-a finalizat cu punerea sub inculpare a 1.238 de persoane si capturi in valoare de peste 64 de milioane de euro, a anuntat Oficiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?