Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Povestea cutremurătoare a Mariei. A născut un copil sănătos în 1985, iar a doua zi a fost declarat mort: „Trebuia să ni-l dea acasă”

Publicat:

In exclusivitate pentru , Maria a marturisit ca in anul 1985 a nascut un copil sanatos, care a doua zi a fost declarat mort. Ce a dezvaluit femeia, dar și prin ce a fost nevoita sa treaca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Degustare cu branza de gainusa și alte bunatați pe Valea Almajului

09:01, 23.04.2024 - CARAS-SEVERIN – Pentru acest sfarsit de saptamana, iubitorii de experiențe de neuitat sunt invitati pe frumoasa Vale a Almajului. Asta pentru ca, sambata, 27 aprilie, de la orele 11.00, gazdele Maria și Remus Craia (casa cu nr. 541) din Rudaria organizeaza un nou brunch, sau, mai bine zis, o gustare…

Ultimele cuvinte ale Mariei, gravida moarta la Spitalul Bacau: "Mamica, zicea, nu e nimeni aici". Ancheta uriașa pentru malpraxis și ucidere din culpa

17:40, 03.04.2024 - Femeia de 38 de ani s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgența Bacau cu dureri abdominale puternice, febra, frisoane și dureri de cap. Deși au constat ca sarcina s-a oprit din evoluție, medicii nu au luat masuri imediate, gravida fiind lasata sa agonizeze timp de mai multe ore, spun rudele femeii.Potrivit…

A incercat sa-ți apere mama și și-a ucis propriul tata. Povestea cutremuratoare a unei fete care nu a mai suportat bataile din casa

10:55, 04.03.2024 - Tanara a povestit ca nu mai suporta bataile tatal sau. In noaptea crimei, barbatul s-a intors nervos acasa dupa ce a fost dat afara dintr-un local.Și-a așteptat soția acasa și acolo a inceput sa o bata, iar apoi și-a agresat fiica.Satula de situație, tanara a apucat un cuțit de bucatarie și și-a injunghiat…

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

14:10, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Acces Direct. Unde se afla iubitul femeii de afaceri care a murit in condiții suspecte, intr-un apartament din Targu Mureș. Ce a declarat in fața anchetatorilor: „Dupa ce am ajuns acasa...” / VIDEO

19:30, 16.02.2024 - La opt luni de la moartea Ginei, familia vrea sa se faca dreptate. Cele doua surori spun ca, in urma anchetei, nu s-au aflat detalii importante despre ceea ce s-a intamplat și ca nici nu s-ar fi facut audieri, dar principalul suspect și cel care a gasit-o fara suflare este chiar iubitul ei, Aurel.


Ce parere ai despre aceasta stire?