Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Leo de la Roșiori, tatăl fiicei Manuela Oprișiu, nu a vrut să vină la botezul copilului său: ”Poți să minți pe cine vrei”

Publicat:

Deși celebrul cantareț de manele este casatorit și are trei copii cu soția lui, s-a indragostit nebunește de Manuela Oprișiu. Au format un cuplu mai mult timp și au adus-o pe lume pe micuța , care a fost botezata recent. Cu toate acestea, manelistul nu și-a facut apariția la eveniment.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița in varsta de doi ani, din Dolj, gasita moarta, declarații! Vor sa se faca dreptate și sa fie gasit criminalul fiicei lor: "Au fost amenințari..." / VIDEO

18:05, 28.05.2024 - Parinții micuței Raisa, fetița care și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic, sunt sfașiați de durere. Cei doi spun ca au fost dați in care au fost amenințari cu moartea. Copila in varsta de doi ani și jumatate și-ar fi gasit sfarșitul din cauza unor datorii?! Ce declarații au facut parinții micuței.

Acces Direct. Marius, disparut dupa o cearta cu iubita! Nimeni nu știe nimic nici de tanara: „O fi facut vreo prostie...” / VIDEO

18:25, 02.05.2024 - Anghel Marius a disparut dupa o cearta cu iubita. Nimeni nu mai știe nimic de cei doi, dupa ce au plecat la munca in strainatate. Ce a marturisit mama tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Cum se apara preotul Catalin Barbu de acuzațiile aduse de soția sa. A fost suspendat de catre BOR: „Sunt sigur ca are pe cineva” / VIDEO

19:50, 19.04.2024 - Preotul Catalin Barbu se apara de acuzațiile care ii sunt aduse de soție și de socru. Acesta marturisește ca socrul vrea sa-l indeparteze din funcție, mai ales ca, odata cu inceperere procesului a fost suspendat de BOR și nu mai poate sa slujeasca la parohie.

Manuela Oprișiu, detalii despre plangerea penala pe care a depus-o la poliție! Femeia care i-a oferit lui Leo de la Roșiori un copil e terorizata de un an de zile: ”O sa merg și in instanța”

10:15, 16.04.2024 - Manuela Oprișiu a fost nevoita sa ajunga la poliție pentru a depune o plangere penala. Cea care i-a oferit lui Leo de la Roșiori o fetița trece prin momente de panica, asta dupa ce de mai bine de un an de zile e terorizata de o femeie in mediul online. Bruneta și-a facut curaj și acum cere sa i se faca…

Manuela Oprișiu a ajuns la poliție! Susține ca imaginea ei și a fetiței pe care o are cu Leo de la Roșiori este denigrata: „De acum inainte...”

15:50, 15.04.2024 - Manuela Oprișiu a ajuns la poliție și a depus plangere. Susține ca ea și fiica pe care o are cu Leo de la Roșiori au fost denigrate, iar bruneta a luat și primele masuri. In plus, trage și un semnal de alarma in randul celor care au fost harțuiți sau au trecut printr-o asemanatoare cu cea cu care se…

Acces Direct. Primarul refuzat de Ana, ar vrea sa se razbune? Femeia a fost arestata in plina zi: ”Mi-a fost frica” / VIDEO

19:31, 09.04.2024 - Ana și primarul comunei in care locuiește sunt intr-un scandal de mai mulți ani. Barbatul i-ar fi facut mai multe avansuri, iar femeia le-ar fi refuzat, motiv pentru care au inceput problemele. Edilul incearca sa se razbune pe ea și le-ar fi interzis oamenilor legii sa se implice in aceste chestiuni.

Acces Direct. Andreea locuia, de fapt, intr-un camin din Timișoara! Administratorul a confirmat, in exclusivitate, ca platea lunar taxa

18:15, 26.03.2024 - Cazul crimei din Timișoara continua cu informații exclusive! Andreea nu locuia in apartmentul in care a fost ucisa, ci intr-un camin studențesc din Timișoara. Contactat de reporterii Acces Direct, administratorul internatului a confirmat informația conform careia Andreea platea lunar taxa de cazare.

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.


Ce parere ai despre aceasta stire?