Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Fratele lui Corin Dobrinescu, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea artistului: ”Când a sesizat că vine mașina s-a speriat” / VIDEO 

Publicat:

Dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care a murit. , fratele regretatului artist, a scos la iveala, la , detalii neștiute despre decesul cantarețului. Cu ochii in lacrimi, barbatul a povestit ultimele clipe de viața ale regretatului sau frate. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Fratele suspectului in cazul tinerei insarcinate gasita moarta, dupa ce a fost luata cu mașina la ocazie, sare in apararea barbatului. Șoferul refuza sa colaboreze cu poliția

19:10, 21.04.2024 - O tanara data disparuta in urma cu o saptamana a fost gasita moarta. Ana-Maria era insarcinata in șase luni și a vorbit cu iubitul ei, Ion, cu puțin timp inainte sa fie luata cu mașina la ocazie. Principalul suspect este șoferul, cunoscut in comunitate ca un om agresiv.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

O tanara care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvaluiri. Ce spune tanara despre accidentul in care doua persoane au murit: "A intors masina si s-a dus in Vama"

18:45, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu in 2 mai rupe tacerea! Fara spune ca Sebastian, tanarul care a murit, dupa ce Vlad Pascu l-a lovit cu mașina, mergea chiar in fața ei.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Drama despre care Mirela Vaida nu a vorbit pana acum: „Ajungi sa te simți vinovat”. Prezentatoarea de la Acces Direct, dezvaluiri dureroase

13:10, 05.03.2024 - Mirela Vaida nu obișnuiește sa vorbeasca despre viața personala atat de des, insa, de curand, ea a decis sa le prezinte fanilor ei o situație mai puțin placuta a vieții sale. Iata care este drama despre care Mirela Vaida nu a vorbit pana acum! Prezentatoarea de la Acces Direct a facut dezvaluiri dureroase.

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Acces Direct. Martorul cheie ce poate schimba intreaga ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Marturia barbatului: ”Mi-a zis ce i-a facut” / VIDEO

21:10, 22.02.2024 - Un martor cheie a aparut in ancheta cu privire la moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Barbatul a vorbit cu Aurel, iubitul acesteia, și a aflat mai multe detalii, intr-un moment tensionat.


Ce parere ai despre aceasta stire?