Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Elvira, îndrăgostită lulea și escrocată de ”un sergent”. Femeia și-a vândut apartamentul și i-a oferit 67.700 de euro

Publicat:

Dragostea e oarba, iar Elvira a ințeles acest lucru mult prea tarziu. Femeia a fost inșelata pe internet de un așa zis sergent american, dar care s-a dovedit a fi un mare șarlatan. Barbatul i-a cerut suma de peste 67.000 de euro, iar disperata și-a vandut apartamentul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgiana Lobonț, sacrificii mari ca sa devina cunoscuta. De ce și-a vandut artista din Cluj apartamentul: „Eram cumva inconștienți”

13:25, 22.04.2024 - Georgiana Lobonț este una dintre cele mai solicitate artiste de muzica de petrecere de la noi. Chiar daca a cunoscut succesul pe plan muzical, cantareața a facut sacrificii enorme ca sa devina cunoscuta și a riscat mult. Cantareața și soțul ei au investit toți banii in muzica și au riscat totul…

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Acces Direct. Dragostea cu iubita maritata il costa libertatea? Cristi se afla intr-o situație disperata: „Vizite la domiciliu...” / VIDEO

17:05, 01.04.2024 - Dragostea cu iubita maritata il costa libertatea? Cristi se afla intr-o situație disperata, deoarece soțul amantei l-a dat in judecata pentru harțuire. El și femeia au continuat relația, insa acum nu mai poate ieși din tot acest scandal și spera ca partenerul de viața al iubitei lui sa-și retraga plangerea.

ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi”

18:10, 30.03.2024 - Continue reading ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi” at Info real.

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. A vandut tot ca sa iși gaseasca fiica rapita. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști: „Consuma droguri” / VIDEO

18:16, 11.03.2024 - Caz șocant in Caracal! Fiica a disparut de 25 de ani de acasa, rapita de o rețea de proxeneți. Tatal a luat ancheta in propriile maini și a mers pe urmele raufacatorilor. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. O femeie de afaceri din Targu Mureș a fost gasita fara suflare in apartamentul ei. Pe cine banuiesc surorile Ginei ca ar fi ucis-o / VIDEO

19:01, 16.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni, in apartamentul ei din Targu Mureș. Acum, la aproape un an de la tragedie, familia nu are liniște și il acuza pe iubitul femeii ca i-ar fi facut ceva. Erau impreuna de aproape doi ani, timp in care partenerul ei ar fi influențat-o negativ.

Acces Direct. Marius i-a declarat „razboi” fratelui mai mare. Barbatul il acuza ca vrea sa il dea afara din apartamentul pentru care a platit rate. Și mama ar fi impotriva lui / VIDEO

17:35, 15.02.2024 - Marius susține ca de ani buni trece printr-o situație dificila, dupa ce fratele lui i-a spus ca ii vinde apartamentul. Barbatul a fost plecat o buna perioada la munca in strainatate, impreuna cu soția lui, Simona, și copilul lor, și mai apoi au vrut sa revina in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?