Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cum se apără bărbatul acuzat că ar fi violat o fată de 16 ani: "Fratele ei îmbârligă, cred că vrea ceva bani..." / VIDEO

Publicat:

Sora unei minore de 16 ani susține ca fata i-ar fi fost ca a fost violata de un barbat instarit din sat. Cea mica ar fi pastrat secretul dureros mai mult timp insa, la un moment dat, a cedat și și-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat. Cum se apara presupusul barbat care ar fi abuzat-o.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Un tata nu știe nimic de fetițele lui! Fosta partenera și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un alt barbat: „Nu am reușit sa...” / VIDEO

16:45, 23.04.2024 - Un tata nu știe ce sa mai faca pentru a afla ceva despre fetițele lui. Ionuț susține ca fosta lui partenera și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un barbat. Relația celor doi s-ar fi racit dupa 8 ani, pentru ca el era plecat in strainatate la munca.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Italia: Un barbat i-a terorizat și i-a stors de bani pe parinții sai, apoi s-a filmat distrugandu-le casa cu un cuțit

07:25, 18.04.2024 - Un barbat in varsta de 40 de ani este judecat, acuzat de maltratarea parinților sai in varsta, de un episod de șantaj și unul de tentativa de șantaj impotriva surorii sale. Acesta și-ar fi maltratat parinții ani de zile, pana cand, pentru a-i convinge sa-i dea bani, s-a filmat cu telefonul mobil in…

Tanar de 25 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiștii din Vințu de Jos: Este acuzat de complicitate la infracțiunea de furt. Este implicata și o minora de 15 ani

14:20, 11.04.2024 - Tanar de 25 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiștii din Vințu de Jos: Este acuzat de complicitate la infracțiunea de furt. Este implicata și o minora de 15 ani Tanar de 25 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiștii din Vințu de Jos: Este acuzat de complicitate la infracțiunea de furt. Este…

Barbat de 54 de ani, arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca si-a ucis partenera de viata

12:00, 26.03.2024 - Un barbat de 54 de ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Dolj, pentru 30 de zile, fiind acuzat ca si-a ucis partenera de viata pe care a lovit-o de mai multe ori cu corpuri dure, potrivit news.ro. Politistii din Dolj au fost sesizati despre faptul ca o femeie de 46 de ani din localitatea Simnicu…


Ce parere ai despre aceasta stire?