Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cum reușesc Edward Sanda și Cleopatra Stratan să nu se certe niciodată: „E o chestie...”. A fost dragoste la prima vedere între ei / VIDEO

Publicat:

In exclusivitate la de la , și au vorbit despre cum reușesc sa nu se certe niciodata. Intre cei doi soți a fost dragoste la prima vedere! Iata ce declarații au facut cei doi artiști!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce au disparut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce iși ocupa timpul cei doi, pe langa muzica: "Am stat mai mult..." / VIDEO

12:00, 27.04.2024 - Sunt casatoriți de trei ani, și au descoperit drumul catre succesul financiar. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars de ce au disparut din lumina reflectoarelor și cu ce iși ocupa, mai nou, timpul.

(video) „Cu iz de vara”: Edward Sanda a lansat videoclipul piesei „Senorita”, in care apare și Cleopatra

15:35, 26.04.2024 - Edward Sanda lanseaza un nou single – „Senorita”. Videoclipul piesei reda dragostea dintre protagoniști, care sunt chiar Cleopatra Stratan și Edward. Ea joaca rolul „Senoritei” iar el - pe cel al indragostitului care ii canta despre iubirea sa, scrie SHOK.md .

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Casa veche, transformata intr-o locuința de vis. „Dragoste la prima vedere“ FOTO

22:51, 25.03.2024 - Intr-un sat dambovițean, o casa nelocuita de 50 de ani a devenit locul in care o bucureșteanca și-a implinit visul. Nostalgica dupa copilaria petrecuta la bunici, Liliana a hotarat sa se reconecteze cu natura și sa renoveze aceasta casa batraneasca.

Acces Direct. Ce a declarat in fața polițiștilor patronul lui Danuț, cel caruia Mario ii aduce acuzații grave. Ar fi ajuns sa se certe de la un teren: „Avea urme de violența” / VIDEO

19:06, 07.03.2024 - Mario incearca de mai bine de cinci ani sa arate ca nu a fost vinovat in scandalul cu Danuț, ingrijitorul de animale care lucra pentru Viorel. In schimb, patronul are o varianta diferita și spune ca, de fapt, Mario a fost cel care a inceput scandalul și tot cel care l-a lovit pe Danuț.

Doua zodii feminine care iși vor intalni sufletul pereche de 8 martie. Va fi dragoste la prima vedere

11:55, 07.03.2024 - Viețile a doua zodii se vor schimba semnificativ la sfarșitul acestei saptamani, cand iși vor intalni sufletul pereche. Nativii se vor indragosti din prima secunda, iar dorințele lor de a-și gasi un partener vor deveni realitate. Iata despre cine este vorba!

Piesa ,,Zici Ca Ai Copilarit La Roma” e de acum a voastra – Edward Sanda

19:26, 09.02.2024 - Ai ceva internațional Probabil ca deja v-ați surprins fredonand piesa asta, iar de acum e totalmente a voastra. Ritmul ei catchy a acaparat platforma TikTok și v-a facut pe toți sa dansați, așadar enjoy! Singura regula e ca mereu sa fiți alaturi de cele mai dragi persoane ale voastre și sa le dedicați…


Ce parere ai despre aceasta stire?