Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Ce spune Lăcrămioara despre bătaia dintre Manuela și vânzătoare. Femeia a fost martoră la tot ce s-a întâmplat în magazin: ”Era plină de sânge”

Publicat:

Au fost clipe de coșmar pentru o femeie, la un magazin din județul Dambovița. Manuela, o tanara in varsta de 34 de ani, susține ca a fost batuta cu bestialiate de catre vanzatoarea magazinului, atunci cand a mers sa iși plateasca facturile. Lacramioara, o alta vanzatoare, care a fost martora la incident, a dat carțile pe fața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Vilceanu, dupa bataia din Parlament: 'Imaginile sunt mai urate decat ce s-a intamplat in realitate, nu l-am lovit pe Florin Roman'

11:50, 28.05.2024 - Deputatul Dan Vilceanu a declarat marti ca nu l-a muscat si nu l-a lovit pe liberalul Florin Roman, iar ceea ce s-a petrecut in Parlament a fost "o imbranceala" care "nu il umple de mandrie", conform Agerpres.

BREAKING Fetița de 2 ani din Dolj, gasita moarta la cateva sute de metri de casa / Raisa era plina de sange

11:10, 28.05.2024 - Raisa Maria Nicoleta Stan, fetița de 2 ani și 5 luni, disparuta de acasa, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost gasita moarta la cateva sute de metri de casa, informeaza Antena3 CNN. Din primele informații se pare ca fetița a fost ucisa, ea fiind gasita plina de sange.

Marcel Ciolacu, despre bataia dintre Florin Roman si Dan Vilceanu: E de cascadorii rasului

21:55, 21.05.2024 - Intrebat despre scandalul care a avut loc, marti, in Parlament, intre parlamentarii Florin Roman si Dan Vilceanu, premierul Marcel Ciolacu a declarat ca ii pare bine ca pe timpul sauu nu s-au intamplat astfel de cazuri, relateaza News.ro.Marcel Ciolacu a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa…

Acces Direct. Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, arata dovezile. Cum s-a intamplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO

19:06, 21.05.2024 - Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, și Georgeta, vaduva acestuia, arata dovezile. Cei doi au povestit cum a murit barbatul. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ceacuzații grave au facut ei!

Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. De ce a rescurs la acest gest: „Aceste probleme...”

08:35, 16.04.2024 - Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un camp din Dambovița pe Mirela, a povestit cum s-a intamplat totul. Iata de ce a rescurs barbatul la acest gest, dar și ce a transmis avocatul acestuia!

Presupusul criminal al femeii gasita moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore. Au fost gasite urme de sange in casa lui

20:35, 11.04.2024 - Presupusul criminal al femeii gasite moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore! In urma perchezițiilor de joi, oamenii legii au gasit in casa lui pete de sange. Barbatul suspectat urmeaza sa fie audiat și prezentat instanței.

Au fost gasite pete de sange la locuința presupusului criminal al femeii din Dambovița! Polițiștii continua perchezițiile

17:25, 11.04.2024 - Informații de ultim moment despre crima din Dambovița! Joi dimineața, mai mulți polițiști au facut percheziții la locuința presupusului criminal al femeii. Deși inca beneficiaza de prezumția de nevinovație, barbatul ar putea avea probleme foarte grave. Au fost gasite pete de sange in locuința lui.

Acces Direct. Primarul refuzat de Ana, ar vrea sa se razbune? Femeia a fost arestata in plina zi: ”Mi-a fost frica” / VIDEO

19:31, 09.04.2024 - Ana și primarul comunei in care locuiește sunt intr-un scandal de mai mulți ani. Barbatul i-ar fi facut mai multe avansuri, iar femeia le-ar fi refuzat, motiv pentru care au inceput problemele. Edilul incearca sa se razbune pe ea și le-ar fi interzis oamenilor legii sa se implice in aceste chestiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?