Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Artista Patrița Goicea, reacție furibundă după ce a fost acuzată că își maltratează animalele: „Cum ați putut să ascultați la doi jegoși”

Publicat:

Artista Patrița Goicea neaga acuzațiile aduse de vecinii ei și nu și-a mai stapanit furia, la . Cantareața de muzica populara este acuzata ca și-ar maltrata animalele, dar ea susțin ca sunt informații false inventate de doi sateni care vor sa-i faca rau, din cauza unor conflicte mai vechi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saveta Bogdan, reacție furibunda dupa aflarea caștigatorului Eurovision 2024! Cantareața de folclor, deranjata de cel care a primit trofeul: ”A stricat tot”

09:50, 14.05.2024 - Controverse uriașe dupa ce in acest an trofeul Eurovision 2024 a ajuns la Nemo, reprezentatul Elveției! Tanarul de 24 de ani are o personalitate interesanta, ceea ce l-a facut sa imparta publicul in doua tabere, pro și contra! Cantareața de muzica populara Saveta Bogdan are o reacție furibunda la adresa…

Acces Direct. Un artist cunoscut și-ar fi neglijat copilul, dupa ce s-ar fi recasatorit cu o alta cantareața. Mama baiatului, apel disperat: ”Nici macar...” / VIDEO

17:06, 30.04.2024 - Acuzații grave la adresa unui artist cunoscut! Fosta lui soție a declarat ca și-a uitat copilul, dupa ce s-a recasatorit cu o alta cantareața cunoscuta. Femeia este disperata și a spus ca nu primește sprijin pentru copil din partea lui nici financiar, nici emoțional. Iata cum a reacționat actuala soție…

Reacție furibunda a Iranului, dupa ce Israelul a lansat un atac la scara larga

06:40, 19.04.2024 - Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, susține ca in cazul in care Israelul va lansa atacuri impotriva facilitaților nucleare ale Iranului, atunci iranienii au pregatite ”rachete foarte avansate”, care vor lovi instalațiile nucleare din Iran.

Acces Direct. Prima reacție a frizeriței, dupa cearta cu Nicoleta. Ce spune femeia despre acuzațiile care i se aduc: "Are niște probleme..." / VIDEO

18:20, 15.04.2024 - In urma acuzațiilor aduse de Nicoleta, Elena, frizerița care și-a deschis salon la parterul blocului in care locuiește femeia care se considera o victima, și-a spus partea de adevar. Ce spune despre cearta cu femeia.

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Prima reacție a șefului CJ Calarași dupa perchezițiile DNA: Am predat documente care ar fi putut fi trimise prin corespondența,

12:20, 22.03.2024 - Vasile Iliuța, președintele Consiliului Județean Calarași, a venit cu prima reacție dupa ce joi au fost percheziții ale DNA la instituția pe care o conduce, precizand ca are incredere in justiție, cu toate ca demersul procurorilor a venit la doar dupa zile dupa anunțarea candidaturii.

Oana Roman a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. „Nu aveti pic de empatie!”

14:05, 20.03.2024 - Sincera și deschisa, cum și-a obișnuit admiratorii, Oana Roman a dezvaluit ca tocmai a trecut printr-un episod ce a nemulțumit-o profund. Vedeta a avut o reacție tranșanta dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. Oana Roman, reacție vehementa Oana Roman traverseaza una…

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?