Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Academia Română susține că implementarea tehnologiei 5G, fără o evaluare a riscurilor, poate avea grave consecințe asupra sănătății populației

Publicat:

​Academia Româna și-a exprimat joi preocuparea fața de consecințele negative pe care le-ar avea utilizarea tehnologiei 5G asupra sanatații publice și a solicitat ca, înainte de a introduce în funcțiune sistemul 5G, sa fie efectuata o analiza științifica responsabila, care sa vizeze atât evaluarea riscurilor asupra sanatații oamenilor, cât și stabilirea standardelor de expunere maxima totala. Îngrijorarile Academiei Române vin în contradicție cu pozițiile , ale Institutului Național de ori ale ANCOM, autoritatea care…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS avertizeaza despre potențialul unei noi pandemii: “Sistemele de sanatate trebuie sa fie pregatite”

16:35, 07.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a vorbit despre noua pandemie care ar putea ameninta omenirea. Avertismentul OMS face referire la un posibil focar neașteptat de boala, un eveniment cu victime in masa sau un cutremur. Anunțul OMS despre o posibila pandemie Intr-un interviu la Antena 3 CNN, sefa Biroului…

Sobele pe lemne vor fi interzise in Romania! Vezi de cand!

18:05, 24.03.2024 - Romanii se confrunta cu o schimbare majora in ceea ce privește modul de incalzire a locuințelor lor. La solicitarea Uniunii Europene, țara noastra a acceptat sa reformeze sistemul de incalzire, ceea ce va duce la eliminarea treptata a sobelor tradiționale pe lemne. Astfel, tehnologiile ineficiente din…

Peste un miliard de oameni sufera de aceasta afecțiune, iar cifrele vor crește

09:45, 16.03.2024 - Oamenii de știința confirma ca acum sunt peste un miliard de oameni obezi, in lume, scrie Science Alert . Iar, in urmatorii zece ani, obezitatea in randul adulților va crește cu peste 60%, iar obezitatea infantila va crește cu peste 100%, fața de anul 2020 . Cauza nu este legata de cantitatea de mancare,…

Boala mortala care se raspandește in Europa a ajuns la granițele Romaniei. Ce animal de casa o poate transmite

05:51, 12.03.2024 - O noua epidemie a izbucnit in Europa, iar raspandirea ei s-a accelerat in cursul acestui an. In Ungaria, la granița cu Romania, au fost inregistrate cinci cazuri mortale. Infecția bacteriana, prezenta și in alte țari europene, inclusiv Ungaria, este considerata o boala febrila și periculoasa, avertizeaza…

Zece copii din Nasaud, cu simptome specifice rujeolei, transportați la Spitalul Judetean Bistrița

23:25, 23.02.2024 - Patru copii cu eruptie specifica rujeolei si alti sase cu febra si dureri abdominale, dar fara eruptii, au fost transportati vineri seara de la Nasaud la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, informeaza Timp Online.Managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, medicul Annabella Muzsia,…

Țarile cu risc crescut de malarie. MAE ii avertizeaza pe romanii care vor sa mearga aici

03:01, 13.02.2024 - Romanii care și-au planificat vacanțe sau deplasari in afara țarii trebuie sa fie extrem de atenți. Recent, Ministerul Afacerilor Externe a emis un comunicat prin care informeaza ca, in unele țari, exista un numar ridicat al cazurilor de malarie. Țarile care sunt afectate de malarie Ministerul Afacerilor…

Marcel Ciolacu: „Romania, pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin”

08:30, 06.02.2024 - "Suntem inca pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, in timp ce in alte tari aceasta boala este vindecabila. Si asta pentru ca, la noi, depistarea se face in stadii avansate de boala, iar programul de vaccinare anti-HPV a inregistrat abia in ultimii doi ani un oarecare interes…

Marcel Ciolacu: „Romania, pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin”

17:00, 05.02.2024 - "Suntem inca pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, in timp ce in alte tari aceasta boala este vindecabila. Si asta pentru ca, la noi, depistarea se face in stadii avansate de boala, iar programul de vaccinare anti-HPV a inregistrat abia in ultimii doi ani un oarecare interes…


Ce parere ai despre aceasta stire?