Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Academia Română a acordat premii pentru mediul universitar și medical timișorean

Publicat:

Mediul academic timișorean este in continuare unul de succes. Ca dovada stau și numeroasele premii primite de specialiștii din mai multe domenii, in care activitatea acestora din Timișoara a fost menționata in cadrul premiilor acordate anual de Academia Romana.

Academia Romana acorda, incepand cu acest an, un numar de 81 de premii, purtand fiecare numele unei personalitați din domeniul cultural sau științific reprezentat in cele 14 secții ale Academiei Romane: filologie și literatura, istorie, matematica, fizica, chimie, biologie, geonomie, științe tehnice, agronomie și silvicultura,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoria Dobrogei: Elisa Gheorghiu - prima femeie doctor in medicina din Dobrogea

17:06, 24.05.2024 - Ziarele locale anuntau, in august 1923, cu litere mari: "Eliza Gheorghiu, fiica distinsului concetatean Iancu Gheorghiu, directorul societatii Concordia, a primit diploma de doctor in medicina la Universitatea Bucuresti. Juriul examinator al Facultatii de medicina de pe langa Universitatea Bucuresti…

Bacalaureat 2024, sesiunea speciala: subiectele la Geografie, Informatica, Biologie, Logica, Fizica, Chimie – proba la alegere

15:21, 23.05.2024 - Bacalaureat 2024, sesiunea speciala: subiectele la Geografie, Informatica, Biologie, Logica, Fizica, Chimie – proba la alegere Bacalaureat 2024, sesiunea speciala. Elevii olimpici au susținut joi, 23 mai, proba la alegere in funcție de profil și specializare. In perioada 27-30 mai vor fi organizate…

Vizita importanta la UMFST. Se anunța noi parteneriate academice

04:21, 18.05.2024 - Vineri, 17 mai, Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș a fost vizitata, in interes de studiu, de un grup de studenți și cadre didactice de la Universitatea de Stat din Republica Moldova, din cadrul Facultații de Chimie și Tehnologie Chimica, cu…

Un premiul I și o calificare in lotul largit pentru faza internaționala, la Olimpiada de Chimie

20:06, 15.05.2024 - Palmares bogat pentru elevii suceveni la Olimpiada naționala de Chimie, competiție care s-a desfașurat la Buzau, la finele lunii aprilie.Lotul județean a fost reprezentat de noua elevi, insoțiți de prof. Cristina Amalia Dumitraș, de la Colegiul Tehnic „Lațcu Voda" Siret.Dintre aceștia ...

S-a infiintat Facultatea de Asistenta medicala, in cadrul Universitații de Medicina și Farmacie „Victor Babeș”

14:51, 30.04.2024 - Va informam ca in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, la data de 29.04.2024 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 412/2024 privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor și al specializarilor/programelor de studii universitare și a structurii instituțiilor de invațamant superior pentru anul universitar…

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a gazduit dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”

14:50, 02.04.2024 - Vineri, 29 martie a.c., Departamentul de Științe Umane și Social – Politice al Facultații de Istorie și Geografie, din cadrul Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), a organizat dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”. Evenimentul, moderat de prof. univ. dr. Gheorghe…

Coaliția a gasit candidat comun: medicul Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar. Ce nereguli s-au descoperit in gestionarea fondurilor de la spital

12:00, 18.03.2024 - Candidatul comun al coaliției PSD PNL va fi, cel mai probabil, medicul Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar București și decanul Facultații de Medicina din cadrul UMF Carol Davila. Liderii celor doua partide se reunesc, luni, intr-o alta ședința, pentru a anunța public cine va candida…

Subiecte Simulare BAC 2024 la proba la alegere: psihologie, geografie, chimie, informatica, biologie și informatica 

11:30, 06.03.2024 - Miercuri, 6 martie, simularea examenului de Bacalaureat continua cu proba la alegere a profilului, care include o gama variata de discipline precum biologie, fizica, chimie, geografie, economie, filosofie, logica, psihologie și informatica. Proba incepe la ora 9:00, cand subiectele sunt distribuite…


Ce parere ai despre aceasta stire?