Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A$AP Rocky a fost eliberat din arest în aşteptarea verdictului instanţei

Publicat:

Judecatorul suedez, care urmeaza sa pronunte verdictul in cazul de notorietate al rapper-ului american A$AP Rocky acuzat de agresiune impreuna cu doua dintre garzile sale de corp impotriva unui tanar suedez, a ordonat vineri dupa-amiaza eliberarea celor trei din arest, pana la pronuntarea sentintei, transmite Reuters si AFP.

a declarat in instanta, la sfarsitul a trei zile de audieri, ca va pronunta verdictul la 14 august.

Parchetul suedez a cerut, vineri, o pedeapsa cu inchisoarea pentru rapperul american A$AP Rocky.

Respingand argumentul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi suspecti au fost retinuti in cazul uciderii rapperului suedez C. Gambino

19:40, 07.06.2024 - Procurorii din Sue dia au retinut doua persoane suspectate de complicitate la uciderea artistului de hip-hop C.Gambino, a anu ntat vineri parchetul din aceasta tara nordica, informeaza Reuters, citat de digi24.ro.

Radu Mazare este eliberat din inchisoare! Decizia de ultima ora a instanței de la Tribunalul Ilfov

15:15, 27.05.2024 - Radu Mazare iese din inchisoare! A fost condamnat la o pedeapsa de 9 ani, insa fostul primar al Constanței urmeaza sa fie eliberat! Instanța de la Tribunalul Ilfov a aprobat cererea de liberare condiționata! In cateva momente, Radu Mazare urmeaza sa iasa pe porțile inchisorii. Decizia este definitiva!

Apple pierde teren pe o piața imensa: Gigantul american anunta reduceri de sute de dolari

17:55, 20.05.2024 - Apple pierde teren in China. Gigantul american anunta reduceri de pana la 300 de dolari la unele modele de Iphone-uri. Apple a lansat o campanie de reduceri pe Tmall, un celebru magazin online chinez, oferind discounturi de pana la 300 de dolari, scrie Reuters, citat de ZF.

O iubire paguboasa - Povestea militarului american arestat in Rusia

18:00, 08.05.2024 - Militarul american Gordon Black, care este arestat in orasul rusesc Vladivostok cel putin pana la 2 iulie, a fost acuzat oficial de furt de natura sa provoace pagube semnificative, conform deciziei tribunalului rus, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Șeful NATO bate cu pumnul in masa și avertizeaza: 'Ucraina, pur si simplu, nu poate astepta. Are nevoie de aparare antiaeriana, munitie si ajutor acum'

21:26, 10.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut miercuri aliatilor Ucrainei sa-i furnizeze acesteia rapid mai multe munitii, sisteme antiaeriene si alte ajutoare militare pentru a rezista in fata ofensivei ruse, in timp ce generalul american Christopher Cavoli, comandantul Fortelor Aliate in…

Marina militara indiana a eliberat un pescador iranian pe care il capturase joi

17:15, 30.03.2024 - Marina militara indiana a anuntat sambata eliberarea unui pescador iranian capturat joi de noua pirati inarmati in largul Somaliei, precizand ca membrii echipajului pescadorului iranian, format din 23 de pakistanezi, sunt nevatamati in urma operatiunii, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit agerpres.ro.…

Un al optulea suspect in cazul masacrului de la Moscova a fost plasat in arest preventiv

12:55, 26.03.2024 - Un al optulea suspect in ancheta privind atentatul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost plasat marti in arest preventiv de un tribunal din capitala rusa, a anuntat serviciul sau de presa pe Telegram, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?