Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A régi autókról

Publicat:

Az autokrol keszult tervek es elkepzelesek mar korabban megvoltak, meg mielott a tervezok tudtak volna, hogyan lehetne oket kivitelezni. Ez elso vazlatok is nagyon tavol alltak a mukodokepes modelltol. Ahogy a tudomany haladt elore az autok egyre nepszerubbek lettek, sot a hetkoznapi emberek koreben elterjedtek. Az elso autok gyors es lenyeges valtozasokat hoztak az emberek eletebe.

Citeste articolul mai departe pe masini.ro…  

Sursa articol: masini.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gondatlansagbol elkovetett emberoles miatt indul eljaras a ferfi ellen, aki emberek koze hajtott

13:57, 30.03.2017 - Gondatlansagbol elkovetett emberoles es testi sertes miatt indit eljarast a rendorseg a ferfi ellen, aki csutortokon autojaval a Leoni ceg alkalmazottainak egy csoportjaba hajtott. Egy szemely meghalt, oten korhazba kerultek.

Radu Gratian Ghetea, CEC Bank: az emberek azert veszik ki az osszes penzuket a kartyarol, mert kicsik a nyugdijak

13:18, 28.03.2017 - Radu Gratian Ghetea, a CEC Bank elnoke kedden ugy nyilatkozott, hogy a romaniai lakossag azert veszi ki az ossze penzt a bankkartyajarol, mert kicsik a nyugdijak, a szocialis juttatasok, valamint a szubvenciok, az elso kifizeteseket pedig keszpenzzel kell elvegezniuk.

Ghinea: az USR tagjai dontik el, hogy a part zarva marad-e olyan emberek elott, mint Ciolos

16:57, 24.03.2017 - Cristian Ghinea, a Mentsetek meg Romaniat Szovetseg (USR) parlamenti kepviseloje csutrotk este Facebook-bejegyzesben kozolte, a part tagjai a kongresszuson dontik el, hogy az USR „zarva marad-e olyan emberek elott, mint Dacian Ciolos vagy Vlad Voiculescu, vagy nyitottak lesznek”.

Cuvinte cheie:

ahogy autokrol emberek

Ce parere ai despre aceasta stire?