Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit un star al muzicii house internaționale. Avea 49 de ani! Circumstanțele sunt încă neclare / VIDEO

Publicat:

A murit DJ , cunoscut datorita piesei „I ”. Avea 49 de ani. Corpul sau a fost gasit de polițiști la casa sa din , insa circumstanțele morții sale sunt inca neclare.

Decesul starului muzicii house, cunoscut pentru hit-ul sau din anii '90 „I Like To Move It”, cine la cateva saptamani dupa ce a fost acuzat de agresiune sexuala.

, care citeaza site-ul TMZ, DJ-ul a murit la doar 49 de ani in circumstanțe neclare.

Corpul sau a fost gasit in de polițiști, care au mers la el acasa dupa ce au fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

BREAKING Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, a murit

10:56, 18.03.2024 - Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, a murit la varsta de 67 de ani, informeaza Antena3 CNN. Decesul a fost provocat de o forma de cancer de care Daniel Barbu suferea de mai mult timp. El va fi inmormantat joi. - in curs

Doliu in muzica internaționala. A murit solistul Eric Carmen, cunoscut pentru piesele "All By Myself" și "Hungry Eyes"

11:15, 12.03.2024 - Cintaretul si compozitorul american Eric Carmen, cunoscut in special pentru hiturile "Hungry Eyes" si "All By Myself", a incetat din viata la virsta de 74 de ani, relateaza marti DPA/PA Media care citeaza un anunt al sotiei artistului. Eric Carmen a devenit celebru cu grupul power pop The Raspberries…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

A murit Catalin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. Avea 46 de ani și a fost rapus de o raceala puternica

10:41, 18.02.2024 - Președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, a incetat din viața  sambata dimineața. Decesul a survenit in timp ce omul politic se afla internat intr-un spital din București, in stare grava. El suferea de o raceala puternica și fusese internat de cateva zile, scrie monitoruldevrancea.ro…

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.


Ce parere ai despre aceasta stire?