Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Neil Amstrong, primul om care a pasit pe Luna

Publicat:

“Acesta este un pas mic pentru om, un salt urias pentru omenire”. Omul care a spus aceste cuvinte, astronautul american , atunci cand a pasit pe Luna, la 21 iulie 1969, a murit sambata la varsta de 82 de ani.

NBC News, care a dat tragica veste, precizeaza ca decesul s-a produs in urma unor complicatii aparute dupa o operatie pe cord la care fusese supus la inceputul lunii.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

O masina s-a izbit de gardul Casei Albe iar soferul a murit urmare coliziunii

14:20, 05.05.2024 - O masina care circula cu viteza mare s-a izbit sambata de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar soferul a decedat, fara ca incidentul sa fi constituit o amenintare pentru securitate, au anuntat serviciile secrete americane, citate de AFP, potrivit Agerpres.

A fost gasit locul morții imparatului Augustus

03:10, 04.05.2024 - Cercetatorii spun ca ruinele unei vile romane descoperite sub ramașițele unei alte vile de linga Muntele Vezuviu ar putea fi locul unde a murit Augustus, primul imparat al Romei. Anterior, se credea ca imparatul a murit in anul 14 d.Hr. in vila familiei sale de linga orașul Nola. Cercetatorii de la…

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Ultima dorința a nepoțelului lui Tzanca Uraganu a fost implinita! Unde a fost dus Lucas, dupa ce a murit: ”Cum povestea el” / FOTO

23:20, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu și familia lui Lucas s-au indeplinit ultima dorința pe care micuțul a avut-o, dupa ce s-a stins din viața. Manelistul a filmat locul in care trupul sau neinsuflețit a fost dus și de ce a fost facuta aceasta alegere. Tzanca Uraganu este șocat de tot ce s-a intamplat.

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Marasesti

20:15, 27.04.2024 - "Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu doua autospeciale de interventie, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN2 - E85, pe raza orasului Marasesti, in care a fost implicata o autocisterna, inmatriculata in Republica Moldova, incarcata cu…

O tanara pianista a murit dupa ce a stat 14 ani in coma. Femeia suferise o operație de marire a sanilor

22:10, 25.04.2024 - Un vis transformat in coșmarOriginara din Cava dei Tirreni, in provincia Salerno, Annabella iși dorea sa iși imbunatațeasca aspectul estetic printr-o intervenție aparent simpla și comuna. Totuși, o reacție adversa la anestezie a precipitat un șir de evenimente nefericite, culminand cu intrarea sa in…

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?