Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit inventatorul Catanului, „cel mai popular joc de masă al timpurilor noastre”

Publicat:

din Catan, , s-a stins recent, la varsta de 70 de ani. Fost tehnician dentar, Teuber vanduse 40 de milioane de exemplare, dezvaluind ca a dezvoltat jocul „pentru a evada”.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DIMINEȚILE UNUI BAIAT CU MINTE – Razvan Gabriel IONESCU – SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

10:30, 04.05.2024 -    „Arta este o mare minciuna care te ajuta sa ințelegi adevarul vieții” – (Andrei Mihalkov Koncealovski)    Cred ca eram in ultimul an de facultate. Așadar, in prima parte a anului 1979. Fusesem la film impreuna cu prietenul și colegul meu de clasa Dinu Manolache, plecat mult prea devreme dintre noi.…

Doliu in lumea interlopa din Romania! A murit Costel Corduneanu, unul dintre legendarii interlopi ai țarii noastre

12:05, 15.04.2024 - Este zi de doliu in lumea interlopa din Romania! A murit Costel Corduneanu, unul dintre legendarii interlopi ai țarii noastre. Barbatul din Iași s-a stins din viața astazi, pe data de 15 aprilie 2024.

A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu. Visul neimplinit cu care a trecut la cele veșnice

19:00, 24.03.2024 - Meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, a murit duminica, 24 martie 2024, la 79 de ani. Visul sau, acela ca in localitatea natala sa fie inființat un muzeu cu miile de obiecte adunate de meșter de-a lungul timpului, a ramas neimplinit.

Japonezul Shigeichi Negishi, inventatorul karaoke, a murit la varsta de 100 de ani

22:05, 15.03.2024 - Conform informațiilor existente, Negishi a murit pe 26 ianuarie. Cu toate acestea, familia sa nu a facut nicio declarație pe marginea acestui subiect. In urma lui Negishi au ramas trei copii, cinci nepoți și opt stranepoți. 

Inventatorul primului dispozitiv de karaoke, Shigeichi Negishi, a murit la 100 de ani

19:05, 15.03.2024 - Cel care a daruit lumii una dintre cele mai mari invenții ale sale – aparatul de karaoke- a murit la varsta de 100 de ani. Shigeichi Negishi a lansat, in urma cu peste 50 de ani, aceasta modalitate de petrecere a timpului liber, relateaza The Sun.

Doliu: Meșterul popular Maria Aiftincai a murit la 73 de ani

21:45, 05.03.2024 - Renumitul meșter popular din zona Aradului, Maria Aiftincai, a murit in cursul zilei de marți, 5 martie, la varsta de 73 de ani. Maria Aiftincai... The post Doliu: Meșterul popular Maria Aiftincai a murit la 73 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un politist local accidentat de un șofer in timp ce dirija traficul a murit dupa doua saptamani

12:55, 27.02.2024 - Un politist local din judetul Sibiu, accidentat in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatii, a murit dupa doua saptamani. El a suferit trei stopuri cardio-respiratorii, ultimul neputand fi resuscitat. Politistul era si voluntar Salvamont, scrie News.ro. Primarul din Cisnadie a transmis,…

Politistul local din Cisnadie ranit grav in timp ce dirija traficul a murit

12:10, 27.02.2024 - Politistul local din judetul Cisnadie, grav accidentat in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatii, a murit, anunța marți Gheorghe Huja, primarul din Cisnadie.Primarul din Cisnadie, Gheorghe Huja, a transmis, marti, un mesaj de condoleante si apreciere.”Cu profunda tristete in inimile…


Ce parere ai despre aceasta stire?