Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit cântăreaţa Lynn Anderson

Publicat:

a murit în urma unui infarct. Cântareata a decedat pe patul de spital din Tennessee, SUA. 

Stire în curs de actualizare

De ce nu a mai participat la emisiunea "Splash! Vedete la apa"? Vedeta a dat raspunsul

Are 43 de ani si doi copii, dar arata ca la 20! Cum se mentine în forma ?

Cum a reusit sa scape definitiv de celulita: "Nu mi-a venit sa cred, mi se ridicase fesa pur si simplu!"

L.C

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristina Spatar a vorbit despre gravul accident de circulație in care a fost implicata. Cum s-a petrecut totul: "Am tras de volan..." / VIDEO

14:20, 07.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Star Matinal, difuzata pe Antena Stars, Cristina Spatar a vorbit despre gravul accident de circulație in care a fost implicata cu ceva vreme in urma. Vedeta a povestit cum s-a petrecut totul.

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Emeric Ienei NU a murit! Presa sportiva a prezentat o stire falsa

16:10, 04.04.2024 - Marele antrenor Emeric Ienei a fost dat drept mort de majoritatea publicațiilor sportive din Romania, și nu numai. Sandu Boc, fostul fundaș de la Rapid și Dinamo, a confirmat pentru GSP ca Emeric Ienei este in viața și ca totul a fost doar un zvon morbid. ”Acum am inchis telefonul cu doamna care…

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

A murit Mioara Roman. Valuri de mesaje de la vedete pe pagina Oanei Roman

09:30, 23.02.2024 - A murit Mioara Roman. Valuri de mesaje de la vedete pe pagina Oanei Roman Momente pline de durere pentru Oana Roman. Mioara Roman s-a stins din viața noaptea trecuta. Aceasta avea 83 de ani și locuia, de mai mulți ani, intr-un centru de ingrijire varstnici din Snagov. Oana a luat aceasta decizie pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?