Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A încercat să treacă frontiera cu acte false. Un moldovean în rol de „curier”, prins de polițiști

Publicat:

Un tanar moldovean este cercetat pentru curierat de acte falsificate, iar alt barbat documentat repetat pentru conducerea mijlocului de transport fara permis. Incidentele au fost inregistrate de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale SUD. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Un moldovean, prins cu 7 acte false la intrarea in țara: Ar fi platit 250 de euro pentru fiecare

13:50, 19.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un moldovean cu privire la deținerea actelor cu indici de falsificare. Incidentul a fost consemnat in dimineața zilei de 19 aprilie 2024 in punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Un moldovean, prins la vama cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:10, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Un moldovean, prins la frontiera cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:06, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

A incercat sa mituiasca o polițista de frontiera cu 20 de euro ca sa treaca vama fara Carte Verde: Barbatul, denunțat

12:00, 10.04.2024 - Un cetațean strain a incercat sa corupa o polițista de frontiera, oferind o suma de bani, pentru ca ultima sa ii faciliteze autorizarea trecerii frontierei de stat, in lipsa asigurarii obligatorie de raspundere auto externa Carte Verde, pentru ansamblul rutier condus.

A cumparat 3 certificate de naștere pentru minori pentru „a trece liber frontiera”: Un ucrainean, prins cu acte false, a solicitat azil in Moldova

12:00, 30.03.2024 - Un cetațean din Ucraina, depistat la frontiera cu 3 certificate de naștere pentru minori - false, a solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova, conform unui comunicat emis de reprezentanții Poliției de Frontiera.

Un moldovean și un ucrainean, prinși la frontiera cu acte false: Unde se indreptau calatorii

16:50, 10.03.2024 - Doi pasageri au fost depistați cu permise de conducere false in cadrul controlului adițional la trecerea frontierei de stat. Este vorba despre un conațional de 21 de ani și un cetațean al Ucrainei de 23 de ani.

Un moldovean și un strain, prinși cu acte false la frontiera: Unde se indreptau calatorii

17:25, 24.02.2024 - In Aeroportul Internațional Chișinau, polițiștii de frontiera au depistat, in linia a doua de control, acte falsificate asupra a doi calatori. Unul a fost identificat ca cetațean al Belgiei de 47 de ani, al doilea - cetațean moldovean de 39 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?