Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost înmormântat Starețul Ghelasie Ţepeş, răpus de COVID-19 . Era cunoscut drept ucenicul lui Arsenie Boca

Publicat:

Starețul Ghelasie Tepes, de la din Sighisoara, a fost inmormantat marți. Cunoscut drept ucenicul lui , preotul a murit, la 58 de ani, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. La inmormantarea sa au luat parte sute de credinciosi din toata tara, informeaza Antena3.

Pelerinajul a fost și motivul pentru care zeci de echipaje de politisti si jandarmi au ajuns in zona și au urmarit atent ceea ce se intampla. In ultima sa predica, starețul Ghelasie Țepeș a criticat tocmai abordarea autoritaților asupra bolii. S-a intamplat pe 26 octombrie, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit parintele Petru Vamvulescu, ucenicul lui Arsenie Boca

16:36, 13.04.2024 - Preotul Petru Vamvulescu, cel care i-a fost ucenic timp de 20 de ani parintelui Arsenie Boca, s-a stins din viața aseara, chiar dupa o slujba de maslu. Aseara dupa slujba de maslu, parintele Petru Vamvulescu s-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, in casa unui preot care ii era ucenic. Parintelui…

De ce s-a referit Piedone la Cirstoiu drept ”ala micu”? A venit acum raspunsul

16:55, 10.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a folosit un apelativ care l-a deranjat pe contracandidatul sau, Catalin Cirstoiu, susținut de alianța PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Iata cu ce explicații a venit acum Piedone. Se incing spiritele pentru Primaria Capitalei , iar Cristian Popescu Piedone incepe sa fie menționat…

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața

21:50, 08.04.2024 - In ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor roman Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața emoționanta. Preparatul pregatit de artist a fost o adevarata surpriza.

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Cum arata Sylvain Helaine, cunoscut drept cel mai tatuat profesor, inainte sa iși acopere corpul cu desene și sa se transforme

18:00, 03.04.2024 - Sylvain Helaine, cunoscut și ca Mr. Snake, a fost cel mai surprinzator concurent din ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Mulți s-au intrebat cum arata acesta inainte sa iși acopere corpul in totalitate cu tatuaje.

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Afacerea de succes a lui Carmen Bruma! Vinde cu succes propriile secrete de frumusețe. La 46 de ani se menține in forma maxima!

13:56, 23.02.2024 - Carmen Bruma se intoarce pe micile ecrane incepand cu acest weekend. MediCOOL (Antena 1), este emisiunea sa și a doctorului Mihail Pautov. Vedeta de televiziune aproape neschimbata in ultimii 20 de ani, grație sportului, disciplinei sale și regulilor sub care iși conduce viața, experiența sa de a avea…

Comediantul Ewen MacIntosh, cunoscut drept Keith din The Office, a murit la varsta de 50 de ani

15:31, 21.02.2024 - Actorul și comedianul Ewen MacIntosh, cunoscut in special pentru rolul sau de „Big Keith”, in celebrul sitcom britanic „The Office”, a incetat din viața la varsta de 50 de ani. Ricky Gervais, creatorul serialului, l-a numit pe MacIntosh „un original absolut”.


Ce parere ai despre aceasta stire?