Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A avut loc întrevederea dintre Ceban și Sobianin: Cum va ajuta Moscova Chișinăul

Publicat:

Primarul capitalei, , s-a intalnit astazi, la Moscova, cu omologul sau . Cei doi edili au discutat despre reinnoirea acordului de colaborare dintre Chișinau și capitala Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ion Ceban a lipsit la depunerea de flori, de 9 mai: Care este motivul

10:31, 09.05.2024 - Primarul general, Ion Ceban, a lipsit astazi, 9 mai, de la depunerea de flori la Complexul Memorial „Eternitate”, unde a participat conducerea Primariei. In același timp, edilul a venit cu un mesaj pe rețele.

Investiții ale Primariei Chișinau in orașul Vatra

19:00, 13.04.2024 - Primarul general al municipiului Chișinau, Ion Ceban, a participat astazi, alaturi de locuitorii orașului Vatra, la inaugurarea buvetei din localitate. Buveta a fost construita pentru a asigura locuitorii cu apa, iar localnicii așteptau cu nerabdare deschiderea acesteia. "In ultimii ani, Primaria municipiului…

Misiune: Crimeea. Cum au reușit ucrainenii sa cucereasca „Turnurile Boiko” din Marea Neagra și cum ii ajuta in razboiul cu Rusia

18:00, 08.04.2024 - Capacitațile militare ale Rusiei pe cer, pe apa și pe uscat au avut de suferit dupa ce Ucraina a recapatat controlul asupra platformelor de foraj petrolier situate in Marea Neagra in toamna anului trecut, a anunțat serviciile de informații militare ucrainene pe 8 aprilie, potrivit The Kyiv Independent.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Ion Ceban, la Strasbourg: Alaturi de alți reprezentanți CALM, participa la Congresul Autoritaților Locale și Regionale al Consiliului Europei

17:31, 25.03.2024 - Primarul de Chișinau, Ion Ceban, se afla intr-o vizita de lucru la Strasbourg, acolo unde, impreuna cu alți reprezentanți din CALM, participa la Congresul Autoritaților Locale și Regionale al Consiliului Europei. „In cadrul vizitei avem programate mai multe ședințe și intrevederi”, a menționat edilul,…

(video) Ion Ceban, cu marțișoare pentru consilieri, la ședința CMC: „Pace acasa, in R. Moldova și peste tot in lume”

16:10, 01.03.2024 - Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a venit la ședința de astazi a CMC, pentru a-i felicita pe aleși cu prilejul primei zile de primavara, dar și pentru a le oferi in dar cate un marțișor. Gestul i-a surprins pe consilieri.

Cum ajuta CIA in secret Ucraina sa lupte cu Putin

16:51, 26.02.2024 - Intr-un buncar ascuns intr-o padure din Ucraina, pe locul unei foste baze militare, funcționeaza un centru de comanda secret al armatei ucrainene de unde sunt monitorizați sateliții spioni ai Rusiei și sunt ascultate convorbirile comandanților ruși.

(video) Doi ani de la invazia Rusiei in Ucraina. Ceban: Am condamnat din prima zi acest razboi

11:36, 19.02.2024 - Sambata, 24 februarie, se implinesc doi ani de la invazia Rusiei in Ucraina. Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat in cadrul ședinței a Primariei ca a condamnat din prima zi acest razboi. „Speram sa fie pace cat mai curand in țara vecina, dar și in toata lumea”, a menționat edilul.


Ce parere ai despre aceasta stire?