Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut primul vaccin anti-COVID pentru animale! Carnivac-Cov oferă imunitate pentru șase luni

Publicat:

Daca pana acum doar oamenii au putut sa se vaccineze impotriva COVID-19, iata ca a aparut și primul vaccin pentru animale, care se pare ca ofera imunitate pentru șase luni de la momentul administrarii. Daca oamenii decid daca vor sa se vaccineze sau nu, pentru animaluțele de companie decid tot stapanii lor. Iata in ce țara a aparut vaccinul și ce rezultate s-au obținut!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intalnire de groaza pentru un grup de turiști: Patru urși le-au stricat vacanța. Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor ca sa scape de fiare

18:25, 03.05.2024 - Un grup de turști, din care facea parte și un strain, a cerut sprijinul jandarmilor dupa ce s-a intalnit pe traseu cu patru urși„Apelul la 112 a fost primit in aceasta amiaza, in jurul orei 15:50, de la o persoana din grupul de turiști, care se afla pe traseul 300 de scari din stațiunea Slanic Moldova,…

Mai mulți tineri s-au luat la bataie in Vama Veche. Poliția a deschis o ancheta dupa ce mai multe imagini au aparut pe rețelele de socializare

16:11, 02.05.2024 -  Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au transmis, joi, un punct de vedere dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu mai multi tineri care s-au agresat reciproc, in Vama Veche.”In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea…

A fost gasit  raspunsul la intrebarea cum a aparut apa pe Pamint

05:15, 11.04.2024 - Oamenii de știința din Statele Unite au facut o descoperire care rezolva misterul originii apei pe Pamint. Intrebarea privind modul in care a aparut apa pe planeta a fost un subiect de dezbatere in comunitatea științifica timp de mulți ani. Unii oameni de știința au crezut ca apa a fost adusa pe Pamint…

Sora lui Petrica Mițu Stoian nu vrea daune morale de la clinica unde urmase fatala terapie hiperbara: ”Ce sa fac cu banii, oricum nu se mai intoarce!”. Cum i-a aparut in vis? EXCLUSIV

00:15, 11.04.2024 - Solistul de muzica populara Petrica Mițu Stoian s-a stins din viața in urma cu aproape trei ani, la scurt timp dupa ce a urmat terapia hiperbara, adesea recomandata de medici, in timpul pandemiei de Covid-19. Lui insa i-a fost fatala. Maria Tarchila, sora regretatului artist, ne-a spus, exclusiv pentru…

"Un test de sange revolutionar ar putea detecta tuberculoza inainte ca simptomele sa apara

16:15, 24.03.2024 - Cea mai mortala boala infectioasa din lume, tuberculoza (TBC sau TB), ucide peste un milion de oameni in fiecare an. Oamenii de stiinta spun ca sunt aproape de a dezvolta un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc boala fara sa stie. Tuberculoza ramane un subiect…

Science Report: Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

18:16, 19.03.2024 - Natura nu s-a „vindecat” in timpul restricțiilor din timpul pandemiei COVID ● Un fenomen cosmic unic intr-o viața de om va putea fi observat in lunile urmatoare ● Oamenii iși pierd abilitatea de a digera plante

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…


Ce parere ai despre aceasta stire?