Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut prima poză cu băiețelul de o luna al Evei Longoria. Cum arată micuțul

Publicat:

a aparut alaturi de baiețelul ei pe coperta revistei HOLA! U.S.A. . este extrem de fotogenic, deși are abia o luna, și a fost surprins de fotografi intr-o ipostaza haioasa.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Ștefan, baiețelul de 2 ani, din Dolj, care a murit chiar de ziua lui. Micuțul a decedat, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor / FOTO

17:10, 26.03.2024 - Un adevarata tragedie a avut loc, de curand, la o stana din Dolj. Un baiețel in varsta de doi ani a murit chiar de ziua lui de naștere, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor. Ce s-a intamplat, de fapt!

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

„Am vazut lupul”. Ayan, copilul de 2 ani gasit in padure dupa 25 de ore de cautari și-a spus plangand povestea

16:30, 19.03.2024 - Final fericit pentru baiețelul de 2 ani, din Botoșani, ratacit prin padure. A ajuns cu bine in brațele parinților, dupa mai bine de 24 de ore petrecute in salbaticie. Micuțul a infruntat pericole care ar speria și un adult: frig, foame, animale salbatice. „Am vazut lupul”, a spus baiețelul.

Raspunsul Palatului Buckingham dupa ce a aparut in presa vestea ca Regele Charles al III-lea ar fi murit. Cine a pornit zvonul

09:55, 19.03.2024 - Luni, 18 martie 2024, un zvon care avea sa faca valva pe internet a aparut in mediul online. Se pare ca o organizație ruseasca a publicat un anunț prin care declara ca Regele Charles al III-lea ar fi murit.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Au aparut noi imagini emoționante cu Radu Ayan, dupa ce a fost gasit. Baiețelul in varsta de doi ani din Botoșani, dat disparut ieri, in brațele salvatorilor / FOTO

20:30, 18.03.2024 - La doar cateva ore dupa ce a fost gasit, au aparut noi imagini emoționante cu Radu Ayan, baiețelul in varsta de doi ani din Botoșani, dat disparut ieri, in brațele salvatorilor. Cei trei polițiști care l-au gasit pe micuț sunt considerati "eroii zilei", scriu oficialii Inspectoratului de Politie Judetean…

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.


Ce parere ai despre aceasta stire?