Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 martie, mai scump pentru șoferi: Ce prețuri a afișat ANRE pentru următoarele două zile

Publicat:

Agenția Naționala pentru a stabilit, pentru urmatoarele doua zile noi prețuri la carburanți. Șoferii vor trebui sa achite pentru litrul de benzina cu 6 banuți mai mult, iar pentru cel la motorina cu 9 banuți mai mult.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Soferii, uluiti cand au mers, luni, la pompa, ca sa alimenteze. Ce preturi au vazut la benzina si la motorina

17:01, 29.04.2024 - Rasturnare de situatie in statiile PECO din Romania. Benzina a ajuns mai scumpa decat motorina. Analiștii spun insa sa nu ne bucuram prea mult, pentru ca acest lucru poate prevesti o incetinire a economiilor. Spre exemplu, la stația Petrom Drumul Taberei din București, motorina standard costa 7,36 lei/litru,…

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Cand cresc temperaturile și scapam de ploi

08:30, 19.04.2024 - Agenția Naționala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani, intervalul 22 aprilie - 20 mai. Potrivit estimarilor, doar in prima saptamana sunt anunțate ploi și temeperaturi scazute, urmand ca in restul intervalului vremea sa revina la normalul perioadei.

Faceți plinul astazi, in weekend e mai scump: Prețul motorinei sare de 22 de lei per litru. Cat va costa benzina

12:40, 05.04.2024 - Șoferii vor scoate in weekend mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 5 banuți mai mult, iar cel de motorina cu 6 bani mai mult.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Schimbari nesemnificative pe piața carburanților, in prag de weekend: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:05, 29.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru urmatoarele trei zile. Astfel, prețul motorinei scade cu 3 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?