Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

7 afectiuni ciudate, pe care medicii nu le pot vindeca

Publicat:

Medicii se confrunta uneori cu afectiuni ciudate, rar intalnite si greu de vindecat. Imposibilitatea de a simti frica sau orgasm care apare din senin, iata doar cateva din aceste boli bizare.
1. se manifesta prin convingerea pacientului ca pe sub pielea lui se tarasc, se misca insecte. De asemenea, bolnavii au impresia ca simt muscaturi, intepaturi si mancarimi pe sub piele. Totodata, ei sustin ca vad fibre care le ies din piele, au leziuni dermatologice si probleme de memorie. Nu se stie care este cauza bolii. Unii medici cred ca este vorba de o tulburare psihica, iar…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Explozie de cazuri de varicela intr-un județ. Ar putea fi declarata epidemie

07:25, 10.04.2024 - Este alerta medicala in Calarași! Județul se confrunta cu numeroase cazuri de varicela. Pacienții infectați au inceput sa apara inca din luna noiembrie a anului trecut. Medicii spun ca in cazul varicelei nu exista un tratament specific, dar trebuie sa ne prezentam la un control. In acest moment nu a…

Cand crede ca e mai bine, atunci mai apare un chist, o tumora! Anamaria are in continuare nevoie de ajutorul nostru!

13:16, 02.04.2024 - Anamaria a fost diagnosticata cu cancer la san, stadiul III, cu metastaze in tot corpul. Fiind singura, voi ați fost singurii care ați ajutat-o sa ramana in viața in ultimele luni. Dar are in continuare nevoie de ajutor: Finalul anului 2022 a venit cu vești crunte pentru Anamaria. De la o roșeața aparuta…

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

De Ziua Mondiala a Epilepsiei, medicii și pacienții militeaza pentru acces echitabil la diagnosticare, tratament și ingrijire medicala

11:40, 27.03.2024 - Asociația ASPERO organizeaza marți, 26 martie 2024, intre orele 19.00 – 21.00, un eveniment online gratuit, la care participa neurologi de top din domeniul epileptologiei, atat pentru adulți cat și pentru copii, un psiholog și reprezentantul asociației de pacienți.    Ziua Mondiala de Conștientizare…

Medicul Beatrice Mahler: ”Comunicarea medic-pacient in cuvinte și dincolo de ele”

12:50, 24.02.2024 - Recent, a fost lansat volumul ”Comunicarea medic-pacient in cuvinte și dincolo de ele”, aparut la Editura Humanitas, semnat de doctorul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”. Ne-am obișnuit cu medicul Beatrice Mahler sa ne vorbeasca despre bolile pulmonare . Dar…

Rata suicidului in Romania la adolescenti, mai mare decat media UE. Depresia, un semnal de alarma decodat cu greu

05:15, 09.02.2024 - Depresia, anxietatea și tulburarile de comportament sunt printre principalele cauze de imbolnavire și dizabilitate in randul adolescenților, iar sinuciderea este a patra cauza de deces in randul tinerilor de 15-29 de ani. Statisticile sunt alarmante si semnalele sunt din ce in ce mai ingrijoratoare.…

Incidența tumorilor in randul tinerilor este in creștere

00:11, 08.02.2024 - „Un fapt tulburator: in ultimii 20 de ani s-a inregistrat o creștere neta a incidenței unor tumori grave in randul tinerilor. Și inca nu știm de ce”, este comentariul la o relatare facuta de Wall Street Journal și postat pe rețelele de socializare de catre Roberto Burioni, profesor de Microbiologie…


Ce parere ai despre aceasta stire?