Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6 motive pentru care somnul este atât de important

Publicat:

Un somn bun este incredibil de important pentru sanatatea dvs. De fapt, felul in care va odihniți in pat in dormitor este la fel de important ca sa mancați sanatos și sa faceți mișcare. Din pacate, exista multe lucruri care pot interfera cu modelele naturale de somn. Oamenii dorm acum mai puțin decat in ​​trecut, iar calitatea somnului a scazut, de asemenea. Iata 6 motive pentru care somnul bun este atat de important. 1. Somnul prost este corelat cu greutatea corporala mai mare Somnul prost este puternic legat de creșterea in greutate. Persoanele cu o durata scurta petrecuta dormind in pat in…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Oamenii cu aceasta grupa de sange au o abilitate unica: studiile recente confirma o teorie din anii 1930

07:05, 15.04.2024 - Descoperirea recenta despre grupele de sange a adus la lumina un aspect fascinant al personalitații umane. Aceste grupe nu numai ca ofera informații despre compatibilitatea medicala, ci și despre abilitațile și comportamentele individuale. Un studiu a aratat ca persoanele cu anumite grupe de sange pot…

Alimentul care te imbatranește inainte de vreme. Trebuie sa renunți la el urgent

16:15, 31.03.2024 - Zaharul duce la o imbatranire mai rapida, similara cu cea determinata de fumat, arata cercetari recente. In afara de faptul ca favorizeaza ingrasarea si aparitia diabetului tip 2, și strica dinții, zaharul ar putea avea si alte efecte nocive: se crede ca ele accelereaza ritmul imbatranirii celulare.Schimbarile…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…

IN SFARSIT…Cercetatorii au gasit celula care iși amintește alergiile

11:00, 15.02.2024 - Oamenii de știința de la Universitatea McMaster din Canada și de la ALK-Abello A/S din Danemarca au facut o descoperire revoluționara in domeniul alergiilor. Aceștia au identificat un tip specific de celula imunitara numita „celula B de tip 2 de memorie” (MBC2), care joaca un rol cheie in memoria alergiilor.…

Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

09:50, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului. Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la stimuli…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?