Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6 motive pentru care oamenii de ştiinţă recomandă consumul de cafea

Publicat:

Faptul ca iubim cafeaua este un lucru bine stiut, dar v-ati intrebat vreodata ce impact are aceasta asupra organismului? Ei bine, se pare ca exista multiple motive pentru care consumul acestui aliment este recomandat de specialisti.

Cercetatorii de la din China au descoperit ca aceasta poate reduce riscul aparitiei diabetului. Realizand un studiu pe un numar semnificativ de subiecti (1 milion), acestia au ajuns la concluzia ca cei care consuma frecvent cafea sunt cu 30 % mai putin predispusi la acest tip de boala, spre deosebire de cei care evita acest aliment.…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

23:21, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

10:11, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

Nautul: Cinci motive pentru a-l consuma cu regularitate

15:10, 03.05.2024 - Nautul este o excelenta sursa de proteine vegetale, alternativa la cele de origine animala, precum carnea, derivatele sale și peștele. Dar asta nu e tot, transmite revista Grazia. Consumul a cel puțin trei porții de leguminoase pe saptamana reduce riscul de afecțiuni precum diabetul de tip 2 și bolile…

Ce conține, de fapt, cafeaua 3 in 1. Pericolul ascuns din populara bautura, pe care mulți romani o consuma des

00:06, 27.04.2024 - Cafeaua instant, ușor de pregatit cu doar un strop de apa fierbinte, e departe de a fi cea mai sanatoasa bautura. Fie ca e vorba de celebrele pliculete “3 in 1” sau variantele de cappuccino ori frappe la plic, toate sunt o mare sursa de E-uri. In plus, sortimentele "3 in 1" sunt de obicei pline de zahar…

Panourile fotovoltaice, pe post de garduri in Olanda și Germania. Sunt „incredibil de ieftine”

18:40, 02.04.2024 - Pare incredibil, dar in Olanda și Germania este pe cale sa se lanseze o noua moda: garduri din panouri fotovoltaice. Explicația este foarte simpla: sunt mai ieftine, ușor de asamblat și chiar la indemana. Adevarul este ca aceste panouri fotovoltaice produc mai puțina energie, decat daca ar fi montate…

Nu mai consuma orezul dupa ce l-ai tinut in frigider! Motivul pentru care trebuie aruncat imediat dupa gatire

17:40, 27.03.2024 - Daca ai ținut orez la frigider, mai ales pentru cateva zile, dupa ce l-ai gatit, renunța sa-l mai consumi. Specialiștii in domeniul nutriției spun ca in astfel de cazuri preparatul trebuie aruncat imediat. Prezinta un pericol iminent. Te poți imbolnavi grav, daca nu ești atent la acest detaliu. Toate…

CAND SE CONSUMA APA? Consumul de lichide in timpul mesei provoaca retenție de apa in organism

14:20, 06.03.2024 - Consumul de apa in timpul mesei poate incetini digestia. Este mai bine sa bei acest lichid vital inainte de masa, intrucat protejeaza pereții stomacali și te ajuta sa te simți mai satul, prevenind astfel mancatul in exces. The post CAND SE CONSUMA APA? Consumul de lichide in timpul mesei provoaca retenție…

Explicație științifica! Motivul pentru care poftim zahar, sare și carbohidrați

20:06, 28.02.2024 - Explicație științifica! Motivul pentru care poftim zahar, sare și carbohidrați Știința explica de ce poftele ne saboteaza planurile de a manca. Tanjim, cand incercam sa ne imbunatațim dieta, dupa zahar, sare și carbohidrați din patru motive comune, scrie Mediafax.Sunt patru motive comuneExista…


Ce parere ai despre aceasta stire?