Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

42 de morţi după scufundarea unui feribot în Tanzania

Publicat:

Operatiunea de salvare s-a intrerupt pana vineri dimineata, a declarat comisarul districtului Ukerewe, colonelul . Potrivit estimarilor initiale, la bordul navei MV Nyerere se aflau peste 400 de persoane. 

Feribotul s-a scufundat joi dupa-masa, la numai cativa metri de chei, a precizat compania TEMESA, care opera cursa de pe lacul Victoria. O purtatoare de cuvant a declarat ca intretinerea navei fusese efectuata de numai cateva luni, inclusiv la cele doua motoare. 

Reuters reaminteste ca in 1996 un dezastru similar pe lacul Victoria s-a soldat cu cel putin 500 de…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Elicoptere militare s-au ciocnit in aer: mai mulți morți  

10:25, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au prabușit in Malaezia in timpul pregatirilor pentru o parada. Elicopterele, incadrate la baza navala din Lumut, in vestul țarii, s-au ciocnit in dimineața zilei de 23 aprilie, relateaza Reuters. La bordul elicopterelor se aflau 10 persoane - toate au murit, au declarat reprezentanți…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 773. Șase morți și 10 raniți intr-un nou atac rusesc asupra Harkovului

08:20, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters. Poliția naționala ucraineana a declarat ca a fost vorba de un atac cu drone. Aceasta a publicat imagini cu flacarile…

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Vicepremierul italian Matteo Salvini contrazice afirmațiile Occidentului despre victoria lui Putin: Rușii au votat si acceptam asta

18:45, 18.03.2024 - Vicepremierul italian Matteo Salvini s-a distantat luni de raspunsul critic al liderilor occidentali fata de victoria fara emotii a presedintelui rus Vladimir Putin la alegerile prezidentiale, considerand ca decizia alegatorilor trebuie acceptata, transmite agentia Reuters, preluata de Agerpres.

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Trei narative despre Ucraina: The Good, the Bad and the Ugly

19:50, 09.03.2024 - In contextul conflictului ruso-ucrainean, “propagandiștii ruși lanseaza un nou narativ fals, susținand ca Ucraina s-ar confrunta cu epuizarea rapida a rezervelor de mobilizare și cu panica in randul barbaților apți de lupta”, potrivit Centrului pentru Comunicații Strategice din Ucraina. The Good Centrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?