Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 civilizații extraterestre OSTILE ne-ar putea invada. Cât de mare e riscul unui "război al lumilor"?

Publicat:

Prin comparație cu pericolul ca Terra de a fi lovita de un asteroid sau meteorit, probabilitatea ca extratereștrii "rai" sa ne invadeze planeta este de 100 de ori mai mica, potrivit . Studiul, relizat de doctorandul Alberto Caballero, a pornit de la modelul invaziilor umane din istoria recenta, pe care l-a aplicat asupra numarului estimat de planete care care ar putea adaposti viața inteligenta capabila de deplasare pe distanțe interstelare.Caballero a descoperit ca 51 din cele 195 de națiuni ale Terrei lumii au lansat invazii de mai mari sau mai mici dimensiuni in intervalul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Science Report: Cand au inceput oamenii sa raceasca pentru prima data in istorie?

10:01, 01.05.2024 - Legat de dilemele evolutive ale speciei umane, iata una la care cu greu se poate raspunde! Mai exact, cand a aparut pentru prima data raceala comuna? Raspunsul ar parea unul simplu, odata cu apariția primelor comunitați urbane, insa lucrurile sunt ceva mai complicate. Alte știri din Science Report:…

Violet, nu verde, ar fi culoarea ­preponderenta a vietii din Univers

01:10, 22.04.2024 - Condițiile particulare de pe Terra au dus, de-a lungul timpului, la favorizarea evoluției organismelor fotosintetice care folosesc clorofila. De aici culoarea verde atat de intalnita in natura. Plecand de la ideea asta, și de la o gandire oarecum egocentrista, oamenii și-au imaginat ca, daca exista…

Activitați prilejuite de Ziua Mondiala a Pamantului la Muzeul Olteniei

14:16, 19.04.2024 - Muzeul Olteniei organizeaza, luni, intre orele: 11.00 – 12.30, activitați prilejuite de Ziua Mondiala a Pamantului. Activitațile didactice transdisciplinare au loc in sala de conferințe a  Secției de Științele Naturii din str. Popa Șapca. Activitațile sunt menite sa sprijine programul școlar educativ…

Un grup ciudat de stele care orbiteaza Calea Lactee ar putea fi cheia catre misterioasa materie intunecata

01:01, 08.04.2024 - O galaxie satelit descoperita recent, care orbiteaza Calea Lactee, este fie un palc de stele incredibil de vechi, care se vor fragmenta in curand, fie galaxia pitica dominata cel mai mult de materie intunecata gasita pana acum, relateaza Live Science.

O explicație inedita pentru absența contactului cu alte civilizații extraterestre

04:35, 15.03.2024 - Ecuația lui Drake, elaborata de astrofizicianul Frank Drake in 1961, iși propune sa ofere o explicație pentru absența intalnirilor cu forme de viața extraterestre pana in prezent. Acest model ia in considerare o serie de factori, printre care numarul de stele insoțite de planete, ratele de formare a…

Megaracheta Starship, apartinand SpaceX, a fost lansata intr-o noua misiune de incercare

18:10, 14.03.2024 - Dupa doua prime zboruri de incercare incheiate cu explozii spectaculoase, imensa racheta Starship, apartinand companiei SpaceX, a fost lansata din nou, joi, intr-o misiune test menita sa bifeze o lunga lista de obiective, printre care si o prima revenire controlata pe Terra, ce se va incheia cu o amerizare…

Noi date despre asteroidul care va trece la mica distanța de Terra. Exista vreun risc sa loveasca planeta?

10:36, 13.03.2024 - Asteroidul cu un diametru de doar 340 de metri va trece foarte aproape de Terra in ziua de 13 aprilie 2029, la o distanța de doar 32.000 de kilometri, o valoare aproape nesemnificativa la scara cosmica, potrivit Live Science . Astronomii de la Universitatea Western, Ontario și Universitatea din Waterloo,…

Noi date despre asteroidul care va trece la mica distanța de Terra. Exista vreun risc sa loveasca planeta?

23:55, 12.03.2024 - Asteroidul cu un diametru de doar 340 de metri va trece foarte aproape de Terra in ziua de 13 aprilie 2029, la o distanța de doar 32.000 de kilometri, o valoare aproape nesemnificativa la scara cosmica, potrivit Live Science . Astronomii de la Universitatea Western, Ontario și Universitatea din Waterloo,…


Ce parere ai despre aceasta stire?