Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3.000 de lei amenda, dupa ce a amenintat ca-i da afara pe politistii locali care ii cerusera actele

Publicat:

Un turc cu domiciliul in comuna a fost ars la buzunare de polițiștii locali din Timișoara, dupa ce a facut scandal in centrul orașului. Barbatul insoțea un șofer care iși lasase mașina parcata ilegal pentru un loc rezervat persoanelor cu handicap.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar drogat, semi-leșinat, depistat de polițiștii locali pe marginea Podului Traian din Timișoara

13:15, 28.05.2024 - Marți dimineața, polițiștii locali aflați in patrulare au dat peste un tanar aproape leșinat, pe marginea Podului Traian. Acesta avea asupra sa substanțe interzise, fiind predat polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate.

Doua femei cu bebeluși, prinse la cerșit de polițiștii locali, la Catedrala Mitropolitana din Timișoara

11:05, 27.05.2024 - Doua femei din Bocșa, Caraș-Severin, impreuna cu doi bebeluși, au fost preluate de polițiștii locali din Timișoara dupa ce au ieșit in strada la cerșit. Au fost predați Direcției Generale de Asistența Sociala și Protecția Copilului Timiș,

Șoferii care au ocupat locurile de parcare destinate celor cu dizabilitați, amendați de polițiștii locali din Timișoara

10:25, 24.05.2024 - Zeci de amenzi, cuprinse intre 2.000 și 10.000 lei fiecare, au fost aplicate de polițiștii locali din Timișoara conducatorilor auto care au parcat pe locurile special amenajate pentru persoane cu dizabilitați.

Fetița de 7 ani, ranita dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat in afara drumul, la ieșire din Timișoara

19:10, 10.05.2024 - O șoferița s-a rasturnat cu mașina in afara drumului pentru a evita impactul cu o mașina care nu a acordat prioritate, in Timiș. In urma impactului, o fetița de 7 ani a fost ranita. Polițiștii au deschis un dosar penal.

FOTO. Amenzi date de polițiștii locali pentru mizeria descoperita pe unele șantiere din Timișoara

14:20, 12.04.2024 - Polițiștii locali au dat doua sancțiuni, a cate 60.000 de lei fiecare, pentru doua șantiere, iar o firma care colecteaza deșeuri a primit amenzi de 220.000 lei pentru nerespectarea legislației din domeniu.

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

Surpriza facuta de polițiștii locali unei femei din Timișoara care și-a pierdut portofelul

13:45, 01.04.2024 - O femeie care și-a pierdut portofelul in Piața Iosefin nu mai este nevoita acum sa faca drumuri la Direcția de Evidența a Populației și la banci pentru a-și recupera actele și cardurile bancare.

Ce mai fura romanul?! Barbat prins de polițiștii locali sustragand lalele, cu tot cu bulbi, din Parcul Justiției

10:25, 11.03.2024 - Polițiștii locali, aflați in patrulare in zona centrala a orașului, au fost direcționați de dispeceratul instituției, in seara zilei de sambata, in jurul orei 19.00, catre Parcul Justiției unde s-a semnalat faptul ca o persoana sustrage material dendrofloricol. La fața locului au depistat un barbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?